Anamur’da İskele Alışveriş Günleri Etkinliği

Anamur’da gerçekleştirilen İskele Alışveriş Günleri Etkinliğini yaklaşık 15 bin vatandaşın ziyaret etti.

Anamur’da İskele Alışveriş Günleri Etkinliği

Anamur’da gerçekleştirilen İskele Alışveriş Günleri Etkinliğini yaklaşık 15 bin vatandaşın ziyaret etti.

09 Temmuz 2016 Cumartesi 15:12
Anamur’da İskele Alışveriş Günleri Etkinliği
Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, İskele Alışveriş Günleri kapsamında başkan yardımcıları, müdürler ve büyükşehir personeli ile birlikte stantları gezdi. Başkan Türe, daha sonra iskele esnafıyla bir araya geldi. İskele Alışveriş Günleri etkinliğinin çevreye getirdiği hareketlilikten oldukça memnun olduğunu belirten esnaflar, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'ye teşekkür etti. Şuana kadar etkinliği yaklaşık 15 bin vatandaşın ziyaret ettiğini kaydeden Türe, “Stantların açılması ile Alışveriş Günleri etkinliğine tepkiler de gelmeye başladı.



Özellikle bazı Sivil Toplum Kuruluşları, esnafın bu etkinlikten zarar göreceğini iddia ederek aleyhte propaganda ürettiler. Oysa gördüğünüz gibi Alışveriş Günleri sadece stantlarda veya Dragon Parkında değil, tüm İskeleye hareketlilik getirdi. Çarşı merkezi esnafımız ise bundan zerre kadar olumsuz etkilenmedi. Aksine burada gecenin ilerleyen saatlerine kadar yaşanan hareketlilik ilçenin tamamına faydalı oldu. Alışveriş Günleri başlayalı daha bir hafta olmasına rağmen yaklaşık 15 bin vatandaşımız ziyaret etti. Sosyal aktiviteler devam ediyor. Allah’ın izni ile bu hareketlilik iki buçuk ay daha devam edecek. Bizi destekleyen ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.  Esnafın sorunlarını da dinleyen Başkan Türe, çözüm üretilmesi için birim müdürlerine talimat verdi.

Mersin Portal-Haber Merkezi

Son Güncelleme: 09.07.2016 15:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.