banner311

Dünya Yaşlılık Derneği’nden Anamur’a Proje Desteği

Anamur Belediyesi, Dünya Yaşlılık Derneği’nin de katkılarıyla proje çalışmalarını sürdüğü Anamur Huzurevi ile ilgili bilgilendirme toplantısını gerçekleştirdi.

Dünya Yaşlılık Derneği’nden Anamur’a Proje Desteği

Anamur Belediyesi, Dünya Yaşlılık Derneği’nin de katkılarıyla proje çalışmalarını sürdüğü Anamur Huzurevi ile ilgili bilgilendirme toplantısını gerçekleştirdi.

24 Ekim 2014 Cuma 14:06
Dünya Yaşlılık Derneği’nden Anamur’a Proje Desteği
Anamur Belediyesi Meclis Salonun da gerçekleştirilen toplantıya, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Dünya Yaşlılık Derneği Başkanı Umut Çınar Dünya Yaşlılık Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Kişisel Gelişim Uzmanı, Danışman ve Yazar Belgin Turan Satıcı, Osmaniye Kuaför İşletmecisi Osmaniye Kurşun, Anamur Yaşlıları Koruma Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Tuğrul Ayhan, Antuder Başkanı Fuat Uğur katıldı.

Toplantıda Anamur’a yapılması planlanan huzurevinin proje sunumunu Mimar Bilgenur Mersin yaptı. Daha sonra söz alan Dünya Yaşlılık Derneği Başkanı Umut Çınar, proje hakkındaki görüşlerini ve önerilerini aktardı.

Çınar, yapılacak huzurevinin sadece bölge insanına değil, tüm dünya insanlarına hizmet edebilecek kalitede ve yeterlilikte olması gerektiğinin altını çizdi. Anamur’a gelecek yabancıların buradaki tarihi ve coğrafi güzelliklere hayran olacaklarını bu yüzden mimari projeden başlamak üzere tüm detayların titizlik ile ele alınması gerektiğini ifade etti.

Belediye Başkanı Mehmet Türe ise yaptığı konuşmada, Anamur Belediyesi olarak yaşlıların rahat ve huzur içerisinde yaşayacakları, her türlü ihtiyaçlarının karşılanacağı huzurevi için proje çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, "Almanya’da kardeş kent Bingen’e yaptığımız ziyaretimizde huzurevini de gezip gördük ve çok etkilendik. Her şeyi ile mükemmel bir hizmet sunuluyor. Anamur için düşündüğümüz detaylı mimari projeyi Mimar Bilgenur Mersin hazırladılar. Proje üzerinde görüş, önerilere açığız. Bu amaçla daha önce Ankara’da çalışmaları hakkında bilgi sahibi olduğumuz, dünyada bu konuda bir çok başarı ödülü almış sivil toplum kuruluşu olan Dünya Yaşlılık Derneği’nin Sayın Başkanı Umut Çınar’ı ve Yönetim Kurulu Üyesi Belgin Turan Satıcı’yı Anamur’a davet ettik” dedi.

Son Güncelleme: 24.10.2014 20:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.