banner308

Bakan Elvan, Erdemli'de Halka Seslendi

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Mersin'in Erdemli ilçesinde AK Parti'nin mitingine katılarak halka seslendi.

Bakan Elvan, Erdemli'de Halka Seslendi

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Mersin'in Erdemli ilçesinde AK Parti'nin mitingine katılarak halka seslendi.

19 Mart 2014 Çarşamba 11:05
Bakan Elvan, Erdemli'de Halka Seslendi

Konya ile Karaman arasındaki hızlı tren ihalesine çıkıldığını belirten Bakan Elvan, "Bunun ardından Karaman -Mersin hızlı tren projesinin ihalesi yapılacak. Saatte 200 kilometre yol alabilen hızlı tren sayesinde gideceğiniz yere en kısa sürede varacaksınız. Bunların hepsi sizin refah seviyenizin yükselmesine, iş ve AŞ imkanının artmasını sağlayacak. Benim Bakanlığım 12 Yılda 166 Milyar TL yatırım yaptı. İktidara geldiğimiz de Türkiye 1 milyar dolar alabilmek için Amerika'da bekliyordu.



Şimdi ise Ak Parti iktidarında yardım alan değil, yardım veren konuma geldik. Yeter ki siz destek verin. Bu insanlar çok çile çekti. Gün geldi oy verdiğiniz oylar sandıkta kaldı. Gün geldi darbeler oldu. Milli idareyi tanımadılar. 1960 yılında Adnan Menderes'i astılar. Menderesi hırsızlıkla, yolsuzlukla suçladılar. Vatandaşın desteğine rağmen Başbakan'ı astılar. 1980 yılında bir darbeyle karşı karşıya kaldık. Bu ülke her darbede ülke küçüldü.



Ta ki Ak Parti iktidara gelene kadar. Türkiye de kriz üstüne kriz yaşandı. 1999 da bir kriz daha, 2001 de bir kriz daha faiz oranları fırladı. Bankalar battı ve hortumlandı. Devlet memurlarının maaşları zor ödenir haldeydi. Ama biz halkımızı bu durumdan kurtardık. Partimizi kapatmak istediler, 27 Şubat muhtırası oldu. Ama biz dimdik durduk ve sizlerin desteği ile Türkiye büyüdü. İnşallah 30 Martta belediye başkan adaylarımıza destek verecek ve bir kez daha Ak Parti güçlü bir şekilde çıkacak. Hepinize şimdiden teşekkür ederim" diye konuştu. Bakan Lütfi Elvan miting sonrasında Ermenekliler Yardımlaşma ve Dayanışma derneğinin Kayıkçıoğlu Restaurantta verdiği yemeğe katıldı

Son Güncelleme: 19.03.2014 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.