banner308

Erdemli'de Tablet Bilgisayarlar Dağıtıldı

Erdemli ilçesinde 101 öğretmene Fatih Projesi kapsamında tablet bilgisayar dağıtımı yapıldı.

Erdemli'de Tablet Bilgisayarlar Dağıtıldı

Erdemli ilçesinde 101 öğretmene Fatih Projesi kapsamında tablet bilgisayar dağıtımı yapıldı.

18 Şubat 2014 Salı 10:28
Erdemli'de Tablet Bilgisayarlar Dağıtıldı
Erdemli Anadolu Lisesi’nde düzenlenen tablet dağıtım töreninde konuşan Taştan sürekli gelişen teknolojinin iyi takip edilmesi gerektiğini söyledi. Teknoloji ürünlerinin gelecek nesillerin yaşamında önemli bir yer tutacağını ve çocukların yetiştirilmesinde bu cihazları onların bir parçasıymış gibi görülmesi gerektiğini ifade eden İlçe Kaymakamı Taştan, “Türkiye için çok önemli olan bir projenin önemli bir aşamasını gerçekleştiriyoruz. Bilgisayarlar ve akılı cihazlar insanoğlunun her geçen gün yaşamının ayrılmaz bir parçası haline geliyor.




Gerek sosyal yaşantımızda gerek, iş hayatımızda, gerek ticaret hayatımızda, gerekse meslek hayatımızla ilgili bilgileri edine bilmemizde önemli bir yer kaplıyor. Bu tür cihazlar her geçen gün önemi artan, dünyayla iletişim kurmamızı sağlayan teknolojinin en önemli unsurlarından birisi. 1997 yılına kadar genelde bilgisayar yoktu. 97’den sonra bu cihazlar yaygınlaştı. Teknolojinin gittikçe gelişeceğini ve bundan sonraki nesillerin hayatında daha önemli bir yer tutacağını düşünüyorum. Çocuklarımızı büyütürken bu cihazların onların parçası gibi büyütmemiz gerektiğine inanıyorum. Bunun için Fatih Projesi Türkiye için çok önemli bir projedir” dedi.



Öğretmen maaşlarına değinerek eskiye nazaran birçok iyileştirmeler gerçekleştirildiğini savunan AK Parti Mersin Milletvekili Bozkurt’ta, “80’li yıllarda İstanbul’da bir öğretmenin maaşı ev kirasını ödemekte zorlanıyordu. Ama artık İstanbul’da görev yapan bir öğretmenimizin maaşı ev kirasının 3-4 katıdır. Bu da sevindirici bir olaydır. İnşallah daha iyi olur. Sizlere hizmet etmek için uğraşıyoruz.

tai imza_ucak

Ama memura çok para verip te iki gün sonra bazı şeylere zam yapmanın da anlamı yok. Dağıtılan bu tabletler de öğretmenlerimize çok yardımcı olacak. Yapılan bu hizmetin vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.Konuşmaların ardından öğretmenler İlçe Kaymakamı Osman Taştan, AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin ve Milli Eğitim Şube Müdürü Hatice Kelebek’in elinden tabletlerini aldı.
Son Güncelleme: 18.02.2014 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.