banner308

Mersin Erdemli'de Parke Çalışması Sürüyor

Mersin'in Erdemli ilçe Belediyesi parke yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor.

Mersin Erdemli'de Parke Çalışması Sürüyor

Mersin'in Erdemli ilçe Belediyesi parke yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor.

28 Ağustos 2014 Perşembe 20:26
Mersin Erdemli'de Parke Çalışması Sürüyor
Uzun süredir çalışmalarını sürdüren ekipler, şu an Hacıalanı mahallesinde Çeşme ve bununla ilgili alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler ayrıca Sarıkaya İlköğretim okulu bahçesinde de parke yol çalışması yapıyor. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, asfalt gibi, parke yol-kaldırım gibi hizmetlerde ilçe rekoru kırdıklarının altını çizdi.




İlçe tarihinin en çok parke yol ve kaldırım hizmetinin kendi dönemlerinde gerçekleştirildiğine vurgu yapan Tollu, vatandaşların ihtiyaçlarına göre uzak demeden yakın demeden bu tür hizmetleri sunduklarını dile getirdi. Yol konusunda son derece hassas olduklarının kaydeden Tollu, "Yol medeniyettir. Yol çağdaş bir kentin görünen yüzüdür. Erdemli Belediyesi olarak görev yaptığımız süre içerisinde bu ilkeye bağlı kalarak hareket ettik ve bu konuya çok büyük önem verdik.



Elbette ki yol konusu belediyelerin asli görevidir ve belediyeler bunu yapmak zorundalar. Bizim farkımız bugüne kadar Erdemli'nin ihmal edilmiş bu sorununun üzerinde fazla duruyor olmamız. Bu bir anlayış meselesidir. Hem asfalt yol konusunda hem de parke yol konusunda ilçe tarihine geçecek rekorlara imza attık.


Hem ilçe merkezinde hem de ilçeye en uzak mahallerde bile bu konuda ayrım yapmadık. Ömründe hiç parke yol görememiş mahallelerimizi parke yol ve kaldırımla tanıştırdık. Burada insan az, ev az demedik ve planlı, programlı bir şekilde en iyi hizmetlerimizi sunduk. Dolayısı ile burada mesele belediyenin asli görevi olmaktan ziyade, bu asli görevi layıkı ile yapabilmek noktasına kaymaktadır ki biz bu konuda başarılı olduğumuzu düşünüyoruz" dedi.


Erdemli'de eğitim kurumlarına en büyük desteğin de kendi dönemlerinde verildiği belirten Tollu, ilçede bulunan tüm eğitim kurumlarının, camilerin, kuran kurslarının bahçeleri hem parke ile hem de çevre düzenlemesi açısından kendileri tarafından yapıldığını ifade etti. Bu tür ortak kullanım alanlarına Erdemli Belediyesi olarak bank, oturma grupları, oyun grupları, boyama, temizlik gibi desteklerin de verildiğini ifade eden Tollu, buraların yollarını da düzgün bir şekilde yaptıklarını söyledi.
Son Güncelleme: 28.08.2014 20:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.