banner308

Mersin'de Öğrenciler Yaşlıları Sevindirdi

Mersin Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, Erdemli Huzurevini ziyaret ederek yaşlılar için eğlence düzenledi.

Mersin'de Öğrenciler Yaşlıları Sevindirdi

Mersin Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, Erdemli Huzurevini ziyaret ederek yaşlılar için eğlence düzenledi.

24 Mart 2014 Pazartesi 11:12
Mersin'de Öğrenciler Yaşlıları Sevindirdi
Yaşlılar Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte öğrenciler şarkılar söyledi, yaşlıların resimlerini çizdi, onlara çiçek hediye etti. Yapılan etkinliğin kendilerini çok duygulandırdığını ifade eden Huzurevi Müdürü Tevfik Kılınç öğrencilere ve okul yönetimine teşekkür etti. Kılınç konuşmasında, "Bu gün buraya gelerek bizleri ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Bu işler gönül işi. Öğrencilerimiz sazıyla sözüyle kalem çalışmasıyla mesleklerini de icra ederekten güzel bir portre ortaya çıkardılar.



Ben biraz duygulandım. Genelde huzurevi ziyaretlerinde gelinir, bir çay içilir, yaşlılarımızın gönülleri alınır. Fakat bu gün çok farklı bir çalışma çıktı. İşin açığı bende böyle tahmin etmiyordum. Okul yöneticilerimize öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Farklı bir ziyaret oldu ve İnşallah da devamını ileride bekleriz. Farklı farklı çalışmalarla bir araya geliriz diye düşünüyorum" dedi.



Yaşlıların sürekli ziyaret edilmesini isteyen lise öğrencisi Melis Vural, "Biz yaşlılar haftası için buradayız. Yaşlıları sadece bu hafta değil her zaman hatırlamak için buradayız. Sürekli geliyoruz biz buraya. Çok seviyoruz onları. Mutlu olsunlar istiyoruz. Bizde mutluyuz. Onların ortamını gördük. Neler yaşadıklarını anlattılar bizlerde dinledik. Çiçekler dağıttık. Yemekler yaptık getirdik. Çok mutlular, bizlerde çok mutluyuz. Onları ziyaret etmeye herkes gelsin, herkesi bekliyoruz" şeklinde konuştu.



Yaşlıları mutlu etmenin kendilerini de mutlu ettiğini söyleyen Hatice Şahin isimli öğrenci ise, "Yaşlılarımız birer inci tanesi bence. Çünkü onları mutlu etmek bizi de mutlu saymalı bence. Çünkü burada çocukları gelmeyen yalnız kalan insanlar var. Yaşlılarımız var. Onları mutlu etmek bizim de sevincimiz sayılır" diye konuştu.
Son Güncelleme: 24.03.2014 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.