banner308

“Sevdamız Erdemli, Sevdamız Türkiye” Gecesi

Erdemli İlçesi Ülkü Ocakları tarafından “Sevdamız Erdemli, Sevdamız Türkiye” gecesi düzenlendi.

“Sevdamız Erdemli, Sevdamız Türkiye” Gecesi

Erdemli İlçesi Ülkü Ocakları tarafından “Sevdamız Erdemli, Sevdamız Türkiye” gecesi düzenlendi.

04 Aralık 2014 Perşembe 14:19
“Sevdamız Erdemli, Sevdamız Türkiye” Gecesi

Sanatçılar Osman Öztunç ile Ozan Manas’ın konser verdiği gecede Erdemli Ülkü Ocakları Başkanı Serhan Gür görevini ülkücü şehit kardeşi Cevat Şahin’e devretti.

Gecede konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Ülkücülerin nöbetinin asla bitmeyeceğini söyledi.

Tollu, “Bu hareket gözyaşı ile zulümle, işkenceyle yoğrulmasına rağmen, iç ve dış bütün tehditlerin üzerimizde olmasına rağmen 50 yıla, yani yarım asra yaklaşan bir süredir, hareketimiz dimdik devam ediyor. Allah’ın izniyle sizlerin gayretiyle kıyamete kadarda devam edecek” dedi.
Ülkü Ocakları’nın ülkenin istikbal garantisi olduğunu da ifade eden Başkan Tollu, “Serhan Gür kardeşimiz ömrünün 8 yılını ocaklarımıza feda etmiş bir kardeşimiz. Kendisini yürekten kutluyoruz.

Görevi devralacak olan ve ülkücü şehit ağabeyi ile aynı adı taşıyan Cevat Şahin kardeşimize de başarılar diliyor, kendisinin her zaman için yanında olacağımızı bilmesini istiyoruz” diye konuştu.

Ülkücü şehit Cevat Şahin’i saygıyla andıklarını da dile getiren Tollu, “Bu hareket Cevat Şahinlerin kanı üzerinde yükselmiştir. Çünkü bu hareket verdiğimiz şehitlerin omzunda yükselmiştir. Bu bir nöbet değişimi asla değildir. Çünkü ülkücünün nöbeti bitmez. Ülkücünün nöbeti dünya hakimiyetini sağladığı anda biter” dedi.

Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Hüsnü Doğan’ın da katıldığı devir teslim töreninde Erdemli Ülkü Ocakları Başkanı Serhan Gür görevini, şehit ülkücü Cevat Şahin’in aynı adı taşıyan kardeşi Cevat Şahin’e teslim etti. Görev devir tesliminde duygu dolu anlar yaşandı.
Emeği geçenlere plaket takdim edilen gecede sanatçılar Osman Öztunç ile Ozan Manas da konser verdi.

Son Güncelleme: 04.12.2014 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.