banner308

17'SİNDE EVLENDİ 9 YIL İŞKENCELERLE YAŞADI

17 yaşında evlendirilen S.C.'nin 8 çocuğuyla birlikte 9 yıl boyunca iğrenç işkencelere mağruz kaldığı ortaya çıktı.

17'SİNDE EVLENDİ 9 YIL İŞKENCELERLE YAŞADI

17 yaşında evlendirilen S.C.'nin 8 çocuğuyla birlikte 9 yıl boyunca iğrenç işkencelere mağruz kaldığı ortaya çıktı.

02 Eylül 2015 Çarşamba 10:10
17'SİNDE EVLENDİ 9 YIL İŞKENCELERLE YAŞADI
Erzurumlu S.C. (26), 2006 yılında görücü usulü Nurullah C. (43) ile evlendi. Kadının iddialarına göre kocası ona ilk eşinin öldüğünü söylemişti. Fakat evlenip Muş’a yerleştiklerinde resmi nikâhları olmayan ilk eşin yaşadığını gördü. Kocası, kocasının ilk eşi ve 8 çocuğuyla birlikte yaşamaya başladılar. S.C.’nin 1 yıl sonra oğlu oldu. Doğumdan sonra şiddet başladı.


Hürriyet gazetesinden Özge Eğrikar'ın haberine göre İzmir’e taşındılar. Bu arada S.C.’nin 4 çocuğu daha oldu. İki odalı bir evde artık 16 kişiydiler. İddiaya göre kocası iki-üç gün arayla ellerini kabloyla bağlayıp dövüyordu. Bazen de onu ilk eşinden olan büyük oğluna dövdürüyordu. Oğluna üvey annesini dövdürürken de, “Bunda bir şey yok. O bir kadın. Döveceksin tabii ki” diyordu. Eziyet bunlarla bitmedi. Karlı bir gün kadını üzerine su döküp saatlerce dışarıda bekletti. Köpeğin yarım bıraktığı bir yemeği, ona yedirdi.



MOTOR YAĞI, İDRAR İÇİRDİ

Motordan çıkan siyah motor yağını zorla içirdi. Bir hafta kusan kadın, her kustuğunda motor yağından bir parça çıkardı. İdrarını içirdi, bileğini kırdı, doktora götürmedi. Kadının bileği sakat kaldı. S.C. şiddet gördüğü bir gün kardeşi tarafından İstanbul’a getirildi. Darp raporu aldı ve eşinden şikâyetçi oldu. Ardından İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak boşanma ve velayet davası açtı.



‘Bileğini kırmadım, evden kovmadım’

Davaya cevap veren Nurullah C. iddiaların doğru olmadığını savundu. Davanın İzmir’de açılması gerektiğini öne süren davalı koca, “Bileğini kırmadım. Onu evden kovmadım” dedi ve çocuklarının velayetini istedi.



Hürriyet
Son Güncelleme: 02.09.2015 10:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.