banner311

AKP, MHP'yi Ülkücü Mafya İle Vuracak

Fuat Avni; AKP MHP'yi dizayn etmek için Mafya Babalarını piyasaya sürdü!

AKP, MHP'yi Ülkücü Mafya İle Vuracak

Fuat Avni; AKP MHP'yi dizayn etmek için Mafya Babalarını piyasaya sürdü!

27 Ağustos 2015 Perşembe 11:01
AKP, MHP'yi Ülkücü Mafya İle Vuracak
AKP içinden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili bilgiler paylaşan Twitter fenomeni @fuatavnifuat, MHP'nin seçimlerden önce zayıflatılmak ve dizayn edilmek istendiğini yazdı. "MHP'nin ve BBP'nin tabanını ve üst yapısını karıştırmak için mafyavari bir strateji takip ediliyor. Mafya babaları piyasaya sürüldü." diyen @fuatavnifuat, ekledi: "Gerginlikten nemalanan AKP, halkı sokağa dökmeye ve partileri Mafya-MİT maharetiyle dizayn etmeye çalışırken ateşle oynuyor."





Fuat Avni'nin atmış olduğu twetler Sedat Peker'i İşaret ediyor. Bildiğiniz gibi Peker, cezaevinden çıkar çıkmaz sosyal medya üzerinden MHP ile ilgili yalan yanlış paylaşımlarda bulunmaya başladı. Son olarak Peker AKP yandaşlığıyla bilinen Beyaz TV'ye açıklamalarda bulunmuştu. 
 

İşte, @fuatavnifuat'ın o tweetleri:

MHP'yi dizayn etmek ve seçim öncesi iyice zayıflatmak için yıllardır hazırlanan ve Tiran'ın köşküne taşınan kasetler piyasaya sürülemiyor.

Tiran, 'Kaset siyaseti bitti' dediğine pişman. Eldeki arşivleri paralel imasıyla piyasaya sürme fırsatını kaçırmış oldular.

MHP'nin ve BBP'nin tabanını ve üst yapısını karıştırmak için mafyavari bir strateji takip ediliyor. Mafya babaları piyasaya sürüldü.

Tiran, herkesin yakından tanıdığı karanlık adamları kast ederek 'O itler tekrar içeri girmek istemiyorsa üzerlerine düşeni yapsın' dedi.

MHP'li gençler mafyavari kişiler tarafından provake edilmeye çalışılırken, parti üst yapısı da ağabaları tarafından tehdit ediliyor.

Gerginlikten nemalanan AKP, halkı sokağa dökmeye ve partileri Mafya-MİT maharatiyle dizayn etmeye çalışırken ateşle oynuyor.

Dar Oligarkların yapmaya çalıştığı karanlık planlar sadece MİT tarafından değil diğer istihbarat birimleri tarfından da kayda alındı.

Bütün tedbirleri alarak ve devletin sahibi olduklarını zannederek eylem planları yapadursunlar her adımları biliniyor ve ortaya çıkacak.

Son Güncelleme: 27.08.2015 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.