banner308

Bebekler Rehin Alınır mı ?

Dünya bu içler acısı haberi konuşuyor...

Bebekler Rehin Alınır mı ?

Dünya bu içler acısı haberi konuşuyor...

19 Nisan 2014 Cumartesi 21:45
Bebekler Rehin Alınır mı ?

ÖSO tarafından paylaşılan bu fotoğraf kan dondurdu. Suriye'yi kana bulayan El Nusra'nın namlusunun ucunda bu kez küçücük bir çocuk var. El Nusra'nın Suriye'de gerçekleştirdiği katliam ile ilgili fotoğraflara bir yenisi daha eklendi. CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün Facebook'tan paylaştığı fotoğrafta, bir bebeğin üzerine bir sürü namlunun çevrildiği görülüyor.






Aygün fotoğrafla ilgili şu yorumda bulundu:

"Lazkiye'ye bağlı Kesap'ta katliam yapan, Ermenileri sürgün eden, ibadethaneleri yağmalayan, Alevi kadın ve çocukları ise 'ganimet' olarak birlikte götüren El Nusracıların götürdüğü bir bebek, namluların altındaki bu bebek için sayfalarına 'Düşman soyundan Alevi' diye yazmışlar, işte Tayyip Erdoğan'ın, Hakan Fidan'ın TIR dolusu silah verdiği teröristlerin son 'esiri': Namlular altında bir bebe.. Cihatçı yamyamlar sürüsü, Suriye halkı ve ordusu hepinizi temizleyecek!"



EN GENÇ REHİNEMİZ
Sham Times adlı internet sitesinde yer alan habere göre Özgür Suriye Ordusu taraftarınca sosyal medyada paylaşılan bu fotoğrafın altında “bizim en genç rehinemiz” yazıyor. Şoke eden bu fotoğraf kadar fotoğrafa yazılan yorum da tepki çekiyor. Bebeğin akıbetinin ne olduğu şimdilik bilinmiyor.
Son Güncelleme: 19.04.2014 21:51
Anahtar Kelimeler:
SuriyeÖSOBebek Rehine
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fuat öksüzler 2014-04-19 22:01:10

onlar her çağda ,iyiliğin, düşmanıdır dalında meyvanın yeşil ormanın haklı davaların,geleceğimizin düşmanıdır.
bunu böylebilecek ve öyle büyüyeceksin oğlum/kızım.
UNUTMA.UNUTTURMA...