JANDARMA KOMUTANINA SİLAHLI SALDIRI !

Muş'ta Malazgirt İlçe Garnizon Komutanı Arslan Kulaksız uğradığı silahlı saldırıda şehit oldu.

JANDARMA KOMUTANINA SİLAHLI SALDIRI !

Muş'ta Malazgirt İlçe Garnizon Komutanı Arslan Kulaksız uğradığı silahlı saldırıda şehit oldu.

27 Temmuz 2015 Pazartesi 23:02
JANDARMA KOMUTANINA SİLAHLI SALDIRI !
Muş’un Malazgirt İlçe Garnizon Komutanı Arslan Kulaksız uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit oldu. Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde ilçenin mezarlığı yanında meydan geldi. İlçe Jandarma Garnizon Komutanı İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız, eşi ve kızı ile birlikte mesai bitiminde evlerine gittikleri sıra otomobili arıza yaptı.



Otomobilden inen Kulaksız, aracını kontrol ettiği sırada kendisini takip eden 2 araç tarafından çapraz ateşe tutuldu. Şahıslar olay yerinden kaçarken, Binbaşı Kulaksız şehit oludu kızı da yaralandı. Kulaksız'ın kızının sağlık durumunun iyi olduğu ve eşinin yaralanmadığı belirtildi. Olay sonrası bölgeye çok sayıda takviye ekip sevk edildi.



Olay, saat 19.00 sıralarında Malazgirt ilçe merkezinde meydana geldi. Arkadaşıyla görüştükten sonra eşiyle birlikte eve dönen Kulaksız yolda silahlı saldırıya uğradı. Kulaksız ağır şekilde yaralanırken eşi ise hafif yara aldı.  Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Malazgirt İlçesinde teröristlerin silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ın tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu açıkladı. 



VALİ: BİNBAŞININ EŞİ HAFİF YARALI, KIZI YARA ALMADAN KURTULDU

Vali Büyükersoy, saldırıda araçta bulunan Binbaşı Kulaksız'ın eşinin kolundan hafif şekilde yaralandığını ayrıca yine araçta bulunan kızının ise saldırıdan yara almadan kurtulduğunu açıkladı.

Son Güncelleme: 27.07.2015 23:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.