banner311

ŞOK Hakan Fidan İddiası

Hakan Fidan'la ilgili şoke eden iddia: Gözaltına alıp tutuklayacak, cezaevinde öldüreceklerdi..

ŞOK Hakan Fidan İddiası

Hakan Fidan'la ilgili şoke eden iddia: Gözaltına alıp tutuklayacak, cezaevinde öldüreceklerdi..

21 Nisan 2015 Salı 09:46
ŞOK Hakan Fidan İddiası
AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, "Kripto" adını verdiği yeni kitabında, MİT Müsteşarı Fidan'la ilgili çok çarpıcı bir iddiada bulundu. Tayyar kitabında, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'la 2012'deki ifadesine başvurulmak üzere yapılan girişimle ilgili arasında geçen bir konuşmaya da yer verdi: "MİT operasyonu siyasi iktidar için kırılma anıdır. Paralel yapıyla karalı şekilde mücadele sürecinin miladıdır.



Eğer Fidan, ifade vermek için gitseydi, operasyon büyük ölçüde başarıya ulaşacaktı. Zira operasyonun birden fazla hedefi vardı. Öncelikle Hakan Fidan'ı tutuklayarak cezaevinde öldürmeyi planlamışlardı. Fidan'ın üzerinden Başbakan Erdoğan'a ulaşıp Erdoğan'ı yargı önüne çıkaracaklardı."
Son Güncelleme: 21.04.2015 09:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.