Akdeniz Belediyespor U15 Türkiye Şampiyonasında Finallere Kaldı.

Akdeniz Belediyespor Kulübü U15 Futbol Takımı, U15 Türkiye Şampiyonasında 2’nci kademe maçları sonunda 4’lü finallere katılmaya hak kazandı.

Akdeniz Belediyespor U15 Türkiye Şampiyonasında Finallere Kaldı.

Akdeniz Belediyespor Kulübü U15 Futbol Takımı, U15 Türkiye Şampiyonasında 2’nci kademe maçları sonunda 4’lü finallere katılmaya hak kazandı.

22 Nisan 2016 Cuma 11:24
 Akdeniz Belediyespor  U15 Türkiye Şampiyonasında Finallere Kaldı.
Genç kategorilerde ulusal ölçekte başarılarına her geçen gün bir yenisini ekleyen Akdeniz Belediyespor, U15 Futbol Takımı ile Mersin’in yüzünü bir kez daha güldürdü. İl birincisi olarak Mersin’in U15 Türkiye Şampiyonası'nda temsil etmeye hak kazanan genç futbolcular, 1’inci ve 2’nci kademe maçlarını da ilk sırada tamamlayarak, kendi kategorilerinde ülkenin en iyi 4 takımı arasına adlarını yazdırmayı başardılar. Gençler, 22-23 Nisan 2016 tarihlerinde Konya’da İstanbul’dan İkitellispor ve Küçükköyspor, Samsun’dan Kadıköyspor ile şampiyonluk için ter dökecek. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 68 ilden 113 takımın katılımı ile gerçekleştirilen organizasyon, 23 Nisan’da final karşılaşması ile sona erecek.


Akdeniz Belediyespor Kulübü U15 Takımı, final müsabakaları için Konya’ya hareket etmeden önce Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Fazıl Türk’ü makamında ziyaret etti. Kulüp yöneticileri ve teknik heyetin de katıldığı ziyarette konuşan kulüp teknik direktörü Ümit Yıldırım, U15 takımı olarak şampiyonanın başından bu yana oynadıkları bütün maçları kazandıklarını ve Türkiye’nin son 4 takımı arasına girdiklerini belirtti. Bu başarıların altyapısını Akdeniz Belediyesi’ne borçlu olduklarını ifade eden Yıldırım, “Belediyemizin ekip, donanım, tesis desteğiyle birlikte, çocuklarımızın başarılı grafiği birleşince ortaya bu başarılı sonuç çıktı. Bizler de elimizden geldiğince bize tanınan olanakları en verimli biçimde değerlendirip kulübümüzü, belediyemizi ve kentimizi ulusal arenada en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.
Eş Başkan Türk de Akdeniz Belediyespor’un tüm kategorilerde daha önce de gösterdikleri başarıdan ötürü kulüp yönetimi, teknik heyeti ve oyuncularını kutladı. Takımın, Konya’da da Mersin’i ve Akdeniz'i en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını vurgulayan Türk, tüm oyunculara başarılar diledi.
Son Güncelleme: 22.04.2016 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.