banner308

Bankadan Satılık, Genelevde Villa

Özel bir banka Mersin'de Sosyal Evlerde villa satıyor!

Bankadan Satılık, Genelevde Villa

Özel bir banka Mersin'de Sosyal Evlerde villa satıyor!

27 Haziran 2012 Çarşamba 12:37
Bankadan Satılık, Genelevde Villa

Türkiye’de ekonominin giderek kötüye gittiği her geçen gün daha kendini hissettirmeye başlıyor. Haber trajikomik olduğu kadar düşündürücü de.
Mersin’e bağlı Akdeniz İlçesi’nde bulunan 1994 yılında yapılan sosyal evler’de (sokak tabiriyle genelev) bulunan bir ev, özel bir banka kanalıyla satışa çıkarıldı.Özel bir banka internet sayfasına koyduğu ilanla dubleks mesken olarak tanıtılan genelevin fotoğraflarına da yer verdi.
 
 
 







DUBLEKS VİLLA

Satılık gayri menkuller listesinde “Dubleks Villa” olarak tanıtılan genelevin fiyatı ise 70 Bin TL olarak belirlendi.İlanda şu açıklamalara yer verildi;  “Taşınmaz Sosyal Evler Sitesinin P bloğunda bulunan 1 numaralı meskendir. Daire güney-batı-kuzey cephelidir. Taşınmaz projesinde ve mevcudunda; zemin katı brüt 123 m² alanlı olup içerisinde salon , mutfak, 3 adet oda, hol, 3 adet wc ve teras, 1. katı brüt 127 m² alanlı olup içerisinde; 6 adet oda, 1 adet banyo, hol, 2 adet wc bölümleri bulunmaktadır.”
 
 
 













70 BİN TL’DEN SATILIK
 

Yetkililer ise “bu evin büyük bir ihtimal icra yoluyla bankaya geçtiğini belirterek, insanların ahlak kavramları da yavaş yavaş değişiyor. 70 Bin TL fiyatla satılan genelevin elden çıkarılması kadar evi alacak kişinin orada ne yapacağı da meçhul.Ekonomi ve hayat şartları değişince geneleve olan talebinde azaldığına dikkat çeken uzmanlar, 10 yıl önce bu evi almak servetti. Ancak bugüne gelindiğinde şehir merkezindeki evin bile yarı fiyatına satılamıyor”,diye konuştular.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramazan bayram 2013-10-28 16:37:00

güzel