banner308

Başkan Kocamaz “Geçmiş Olsun” Mesajı Yayınladı

Mersin'de Polis Memurlarını taşıyan servis aracının geçişi esnasında yaşanan ve 17'si Polis 18 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz resmi sosyal medya hesabından "Geçmiş Olsun" mesajı yayınladı.

Başkan Kocamaz “Geçmiş Olsun” Mesajı Yayınladı

Mersin'de Polis Memurlarını taşıyan servis aracının geçişi esnasında yaşanan ve 17'si Polis 18 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz resmi sosyal medya hesabından "Geçmiş Olsun" mesajı yayınladı.

18 Ekim 2017 Çarşamba 10:21
Başkan Kocamaz “Geçmiş Olsun” Mesajı Yayınladı
Başkan Kocamaz'ın mesajı ise şu şekilde;

Bu kent bünyesinde barındırdığı tüm insanlarıyla mutlu ve huzurlu bir kent. Bu kent bütün kışkırtmalara karşı ketum davranan, ayrıntıları ve ayrılıkları kabul etmeyen, birlikte yaşamaktan rahatsızlık duymayan ancak bölücülüğe ve teröre karşı hassasiyetleri olan bir kent. Bu kent Mersin. Bu kent demokrasinin beşiği. Bu kent Cumhuriyetin bekçisi.

Bu kent milli ve manevi hassasiyetleri olan bir kent. Bu kentten hain çıkmaz. Bu kentten bölücü çıkmaz. Bu kentten vatan ve millet düşmanları çıkmaz. Bu kent 1. dünya savaşı sonrasında verilen hürriyet ve kurtuluş mücadelesinde (Karboğazı’nda) ilk kıvılcımın çakıldığı Kuvay-ı Milliye ruhu taşıyan önemli bir kent. Bizler bu kentli (Mersinli) olmaktan, bu kentte yaşamaktan, bu kente hizmet etmekten çok mutluyuz. Ve gurur duyuyoruz. Bizim, bu kentin, Mersin’in insanları olarak huzur ve mutluluk içinde yaşamamızdan rahatsızlık duyanlar bugün Mersin’imizi kana buladılar!

Bu kenti kana bulayarak polis aracını patlatanlar şunu iyi bilsinler ki başaramayacaklar! Ve bu kentin huzurunu bozamayacaklar! Bu halk asil bir halk, mensubu olduğu Yüce Türk milleti de asil bir millettir. Bu kent asla oyuna gelmeyecektir.

Bu kent her zamanki asil duruşuyla terörün her türlüsünü lanetleyecek, birlik ve beraberliğini gösterecek, huzurunu bozmak isteyen hainlere fırsat vermeyecektir. Bizler öyle inanıyoruz ki; Bu hain saldırıyı gerçekleştirenler Mersinli olamazlar.

Bunlar Türk milletinin bir ferdi de olamazlar. Bunlar olsa olsa nesebi gayri sahih, ne idiğü belirsiz, insanlıktan nasibini almamış her türlü hakareti hak eden aşağılık yaratıklardır. Bu hainlere söylenecek söz; Yörüklerin ayranını kabartmasınlar.

Yörüğün ayranı kabarırsa sonuç ne olur? Bugünden hiç kimse kestiremez. Zira kurtuluş savaşında olduğu gibi son sözü Yörük ve Türkmenler söyler. Yörük ve Türkmenler maç bitti demeden bu maçlar bitmez. Tüm hainler ayağını denk almalı ve yörüğün ayranını kabartmamalıdır!

Bu vesile ile Mersin’imizde ve tüm Ülkemizde gece gündüz demeden büyük fedakarlıklar ve cansiperane gayretlerle güvenliğimizi sağlayan Emniyet Camiamıza, yaralı polislerimiz ile sivil vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor, Yüce Yaradan’dan acil şifalar diliyorum. Allah böylesine hain bir saldırıyı bir daha hiç kimseye yaşatmasın,hainlere de fırsat vermesin. NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!

Mersin Portal-Haber Merkezi

Son Güncelleme: 18.10.2017 10:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.