Başkan Tollu Yeni Eğitim-Öğretim Yılını Kutladı

Mersin’in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 2014-2015 eğitim-öğretim yılını kutlayarak, öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Başkan Tollu Yeni Eğitim-Öğretim Yılını Kutladı

Mersin’in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 2014-2015 eğitim-öğretim yılını kutlayarak, öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

15 Eylül 2014 Pazartesi 18:55
Başkan Tollu Yeni Eğitim-Öğretim Yılını Kutladı

Mersin'in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 2014-2015 eğitim-öğretim yılını kutlayarak, öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi. Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Tollu, yeni yetişecek neslin bu ülkenin geleceği olacağını hatırlatarak, çocukların iyi şartlarda eğitim almalarının herkesin asli görevi olduğunu belirtti.



Erdemli Belediyesi olarak okullara bugüne kadar çok güzel hizmetlerde bulunduklarını vurgulayan Tollu, bu kapsamda bütün okulların bahçe düzenlemesini yaptıklarını, asfalt ve parke hizmeti sunduklarını, okulları banklarla süsleyerek oyun grubu kurduklarını kaydetti. Ayrıca, tüm okul yollarını yeniden düzenleyerek, öğretmenleri ve öğrencileri, tozlu ve çamurlu yollardan kurtardıklarını dile getiren Tollu, bu çerçevede eğitime destek verdiklerini ifade etti.



Yeni eğitim-öğretim yılını kutlayan Tollu, eğitim bir bütün olarak ele alındığında öğrencilere, öğretmenlere ve ailelere de birçok görev düştüğünün altını çizdi. Öğrencilerin çok çalışması gerektiğini ifade eden Tollu, bu güzel ülkenin geleceğinin öğrencilerin elinde olduğunu dile getirerek, bunun büyük bir sorumluluk olduğunu ve bu sorumluluğun herkesçe öğrencilere aşılanması gerektiğini belirtti. Öğretmenlerin ise çocukların eğitiminde çok önemli bir yere sahip olduklarına vurgu yapan Tollu, doğru bilinçlenme konusunda da öğretmenlere büyük görevler düştüğüne işaret etti.



Ailelerin de çocuklara destek olmaları gerektiğini belirten Tollu, "Çocukları sadece okula gönderip, harçlıklarını vermekle iş bitmiyor. Onların iyiye, güzele ve doğruya yönlendirilmeleri gerekmektedir. Düzgün bireylerin yetişmesinde aileler çok önemlidir" dedi. Erdemli Belediyesi olarak üzerlerine düşen her şeyin en iyisini yapmaya devam edeceklerini kaydeden Tollu, ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye ve okul kıyafeti yardımı ile üniversite hazırlık kitapları ve sınava girecek olan son sınıf öğrencilerine de ücretsiz dershane yardımında bulunduklarını sözlerine ekledi. 
Son Güncelleme: 15.09.2014 18:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.