banner308

Bu Seçimlerde Türkiye'nin Kaderi Oylanacak

AK Parti Mersin Milletvekili adayı Arif Yıldırım, Akdeniz ilçesinde esnafla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Bu Seçimlerde Türkiye'nin Kaderi Oylanacak

AK Parti Mersin Milletvekili adayı Arif Yıldırım, Akdeniz ilçesinde esnafla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

05 Mayıs 2015 Salı 11:06
Bu Seçimlerde Türkiye'nin Kaderi Oylanacak
Esnaftan destek isteyen Yıldırım, “Bu seçim sadece Mersin’den milletvekili çıkarma sevdası değildir. Bu seçim sadece Ahmet Davutoğlu’nun Başbakan olma sevdası da değildir. Bu seçim Türk milletinin var olma seçimidir” diye konuştu.


Seçim çalışmaları kapsamında Akdeniz’e bağlı Fasih Kayabalı, Çakmak ve M. Akif Ersoy Caddelerinde  esnafı ziyaret eden Yıldırım, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyip 7 Haziran Genel Seçimlerinde destek istedi.



“KOLTUK SEVDAMIZ HİÇ OLMADI”

Vatandaşların sevgi gösterisinde bulunduğu Yıldırım, “Bu gösterilen ilgi benim şahsıma olduğu gibi aynı zamanda uğrunda yıllardır önemli bir mesai harcadığımız partimize aittir. AK Parti, son 12 yılda girdiği seçimleri hep önemsedi ve ona göre mücadele edip kazandı. Bu seçim önceki seçimlerden daha önemli ve daha değerli. Bu seçim sadece Mersin’den milletvekili çıkarma sevdası değildir.


Bu seçim sadece Ahmet Davutoğlu’nun Başbakan olma sevdası da değildir. Bu seçim Türk milletinin var olma seçimidir.  Vatandaşlarımızın bizi desteklemesini istiyoruz. Biz onlardan aldığımız destekle şehrimize fayda sağlamanın derdindeyiz. Koltuk sevdamız hiç bir zaman olmadı ve de olmayacak. Ben zaten bürokrasiden gelen bir kardeşinizim. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde çocuklarımıza daha güzel bir Türkiye ve Mersin bırakmak için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.
Son Güncelleme: 05.05.2015 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.