Çoçuk Hastanesinin Kantini 4 Aydır Kapalı

Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde skandal.

Çoçuk Hastanesinin Kantini 4 Aydır Kapalı

Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde skandal.

19 Ağustos 2015 Çarşamba 10:56
Çoçuk Hastanesinin Kantini 4 Aydır Kapalı
Mersin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin kantini yaklaşık dört aydır kapalı. Mersin Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi kantinin 4 aydır kapalı olması nedeniyle hastalar ve hasta yakınları mağdur oldu. Yurttaşlar katinin kapalı olmasına tepki gösterirken, yetkililer kantinin ne zaman faaliyete gireceği hakkında bilgi vermedi.


Alışveriş için hastane dışına çıkıyorlar

Konu ile ilgili gerekli mercilere verdiğimiz dilekçe üzerine gazetemize verilen cevapta, kantinin ne zaman açılacağı bilgisinin kendilerinde saklı olduğunu bildirdiler. Hasta yakınlarının şikayeti üzerine yaptığımız araştırmalar sonucu, söz konusu kantinin yaklaşık dört aydır kapalı olması sebebiyle, hasta yakınları yiyecek, içecek ve diğer ihtiyaçları için hastane dışına çıkmak zorunda kaldıkları görüldü. Hastane içinde kantin olmaması sebebiyle gece refakatçi olarak kalan kadın yurttaşlar, dışarı çıkmanın kendileri için sıkıntı olduğunu dile getirdiler.


"Kantinin açılma kararı bizde saklı"

Kantinin bir an önce açılması gerektiğini dile getiren hasta yakınları “ Bu kadar büyük ve donanımlı bir hastanede bir kantinin olmaması büyük bir sorundur. Her gün yüzlerce kişi burada yemek, çay ve dinlenme ihtiyacı için dışarı çıkıyorlar. Geceleri refakatçi kalan kadınlar mağduriyet yaşamaktadır” dedi. Mersin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nden konu ile ilgili bilgi talebinde verilen cevapta, ihaleyi alan şirketin gerekli şartları yerine getirmemesi kapatılma sebebi olarak gösterilirken, kantinin ne zaman 





Haber:
Mahmut Sönmez
Mersin İmece
Son Güncelleme: 19.08.2015 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.