banner311

HDP'nin Adana ve Mersin İl Binalarında Patlama

ADANA ve Mersin'de HDP il ve ilçe başkanlıklarının bulunduğu binalarda eş zamanlı 2 patlama meydana geldi. Adana'daki patlamada 3 kişi yaralandı.

HDP'nin Adana ve Mersin İl Binalarında Patlama

ADANA ve Mersin'de HDP il ve ilçe başkanlıklarının bulunduğu binalarda eş zamanlı 2 patlama meydana geldi. Adana'daki patlamada 3 kişi yaralandı.

18 Mayıs 2015 Pazartesi 10:56
HDP'nin Adana ve Mersin İl Binalarında Patlama

Bugün saat 10.00 sıralarında Adana'nın Cemal Gürsel Caddesi'nde HDP İl Başkanlığı'nın bulunduğu işhanınının 4'üncü katında meydana gelen patlama, işyerlerinin yoğun olduğu semtte büyük panik yarattı. Dün gönderilen bir çiçek içerisine yerleştirildiği öne sürülen patlayıcının infilak etmesi ile birlikte büyük panik oldu. HDP Seyhan İlçe Başkanı'nın makam odasındaki patlamada ilçe eşbaşkanı Hüseyin Beyaz ile ESP eski il başkanı Sabahattin Pişkinbaş ve İbrahim Yakut yaralandı. Ardından, patlamaya bağlı küçük çaplı bir yangın çıktı. İhbar üzerine kısa sürede gelen itfaiyenin müdahalesi ile yangın söndürüldü. Bölgeye sevk edilen devriye ve takviye polis ekipleri çevreyi kontrol altına aldı. 



MERSİN'DEKİ PATLAMA

Aynı dakikalarda HDP Mersin İl Teşkilatı'nın bulunduğu binada şiddetli patlama meydana geldi. Mersin Merkez Akdeniz İlçesi Çankaya Mahallesi 111 Sokak'taki Alanya İş Merkezi'nin 1'inci katında HDP Mersin İl Teşkilatı'nın bulunduğu iş merkezindeki şiddetli patlamanın sesi çevrede büyük korkuya neden oldu. Patlama ardından iş merkezine gelen bazı HDP'liler polise tepki göstererek olayın provokasyon olduğunu söyledi. Ölen ve yaralananın olmadığı patlama sonrası bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. 



MERSİN'DE ÇİÇEK BUKETİ PATLADI


Mersin'deki patlamanın dün gönderilen bir çiçek buketinden kaynaklandığı açıklandı.  Mersin Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, HDP İl Başkanlığı binasında patlama meydana geldiğini söyledi. Baştuğ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk bilgilere göre olayda can kaybı olmadığını belirterek, "Patlama, binanın mutfak kesiminde meydana gelmiş. O şekilde bir patlama. Ben de şimdi olay yerine gidiyorum" dedi. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş bugün Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı yanındaki alanda miting yapacaktı.












Son Güncelleme: 18.05.2015 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ergur Dinckal. 2015-05-18 13:52:54

Secim boyle kazanilamaz.Ben Sunniyim ve Turkum fakat arkadaslarimin arasinda Kurdude ve Turkude var.Nereye kosuyoruz bir birimize dusmeyeme.Bu Mersine yakismaz, Mersin kulturu genis bir sehirdir bizleri birbirimizden koparmadin.Adana ve Mersindeki olayi tasvip etmiyorum.