banner308

Mersin'de at Sırtında Davullu Zurnalı Referandum Çalışması

At sırtında elinde “Evet” dövizi taşıyanlar, Silifkelilerin ilgi odağı oldu.

Mersin'de at Sırtında Davullu Zurnalı Referandum Çalışması

At sırtında elinde “Evet” dövizi taşıyanlar, Silifkelilerin ilgi odağı oldu.

01 Mart 2017 Çarşamba 13:00
Mersin'de at Sırtında Davullu Zurnalı Referandum Çalışması

Mersin Bölge Sulama Kooperatifleri Birliği Başkanı Ersin Akdoğan'ın önderliğindeki bir grup, at sırtında davul zurna eşliğinde ilçeyi turlayarak vatandaşlardan 'Evet' kampanyasına destek istedi. Mersin Bölge Sulama Kooperatifleri Birliği Başkanı Ersin Akdoğan ve beraberindekiler, Mersin’in Silifke ilçesinde at sırtında davul ve zurna eşliğinde tur atarak vatandaşlardan referandumda “Evet” istedi. Birlik Başkanı Akdoğan ve beraberindekiler, Silifke’nin sokak ve caddelerinde halka neden “Evet” denilmesi gerektiğini anlatırken, vatandaşlar da alkışlarla kampanyaya destek verdi.



At sırtında elinde “Evet” dövizi taşıyanlar Silifkelilerin ilgi odağı oldu. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında cadde ve sokaklarda davul zurna eşliğinde “Evet” isteyen grup çalışmalarını referandum gününe kadar sürdüreceklerini söyledi. Silifke’de referandum çalışmasına start verdiklerini belirten Mersin Bölge Sulama Kooperatifleri Birliği Başkanı Ersin Akdoğan, “Mersin Bölge Sulama Kooperatifleri Birliği Başkanı olarak ilçemizin mahallelerinde, sokaklarında ve caddelerinde referandum sürecini vatandaşlarımızın gerçekten doğru bilgiye ulaşması için evet yönünde çalışmalarımızı at sırtında davul zurna eşliğinde bu referandum sürecini anlatacağız.



Bu referandum süreci ülkemizin bekası için çok önemlidir. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere yüzyılda gelebilecek bir liderimiz var. Liderimizle birlikte Türkiye’mizi daha iyi yarınlara götürmek için çalışacağız. Bu nedenle vatandaşlarımızın kafasındaki bilgi kirliliğini gidermek için tüm mahallelerimizi at sırtında bu şekilde gezeceğiz. Referandum sürecini işleyip 'evet'e yönlendireceğiz. İnşallah Türkiye’mizi, çocuklarımızı iyi bir gelecek bekliyor. Hep beraber Türkiye’mizin geleceği için çalışacağız. Bu uğurda varımızı yoğumuzu ortaya koyup çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

Mersin Portal-Haber Merkezi

Son Güncelleme: 01.03.2017 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.