banner308

Mersin'de İş Arayanlar İle İş Verenler Buluşacak

5. İnsan Kaynakları Fuarı’nın iş arayanlar ile işverenleri buluşturan tek fuar...

Mersin'de İş Arayanlar İle İş Verenler Buluşacak

5. İnsan Kaynakları Fuarı’nın iş arayanlar ile işverenleri buluşturan tek fuar...

03 Ağustos 2015 Pazartesi 22:44
Mersin'de İş Arayanlar İle İş Verenler Buluşacak
Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR), ‘İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı Çalıştayı’ düzenledi. Otel’de gerçekleşen çalıştaya; Kuruluşların İnsan Kaynakları katıldı. Çalıştayın amacı; 5. İnsan Kaynakları Hakkında bilgi vermek olduğu belirtildi. Çalıştay iki aşamada gerçekleşti; ilk aşamada fuarla ilgili bilgiler verildi, ikincisinde ise çalıştaya yeni katılanlarla tanışıldı.




“Birebir iletişime önem veriyoruz”

İŞKUR Basın Halkla İlişkiler Yetkilisi Serkan Özada,  15-16 Ekim tarihlerinde, Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak olan, 5. İnsan Kaynakları Fuarı Hakkında bilgi verdi.  Özada, şunlara aktardı:  “Fuar,  iş arayanlarla,  işverenleri buluşturan tek fuar. Fuar organizasyonumuzun içersinde;  iş arayanlar iş başvurusu, staj yapmak isteyenler staj yapabilecekler, seminerlerimizden faydalanabilecekler.



Firmalarla birebir iletişime çok önem veriyoruz. Çünkü daha önceki yapmış olduğumuz organizasyonlarda öğrenciler şunu söylüyordu; ‘eğer buraya x firması gelmeseydi eğer, ben o x firmasının kapısından içeri girme gücünü kendimde bulamazdım’ sözü beni çok etkilemişti, bu nedenle birebir iletişime çok önem vermekteyiz. Biz kendi iş ve meslek danışmanlarımız aracılığıyla kariyer hedefleri doğrultusunda danışmanlık hizmeti vereceğiz. Ve kurumlar arası işbirliği yapacağız.  Fuarımızı, Türkiye’de marka haline getirmek istiyoruz” dedi. Konuşmaların ardından çalıştaya geçildi.



Haber:
Raziye Erden
Mersin İmece
Son Güncelleme: 04.08.2015 20:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.