Mersin’deki Kadın Muhtarlar Tüm İşlerinde Bisiklet Kullanacak

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin’de bulunan tüm kadın muhtarların mahallelerindeki çalışmalarını kolaylaştırmak amacıyla bisiklet hediye etti.

Mersin’deki Kadın Muhtarlar Tüm İşlerinde Bisiklet Kullanacak

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin’de bulunan tüm kadın muhtarların mahallelerindeki çalışmalarını kolaylaştırmak amacıyla bisiklet hediye etti.

18 Temmuz 2017 Salı 21:33
Mersin’deki Kadın Muhtarlar Tüm İşlerinde Bisiklet Kullanacak
Mezitli Belediyesi’nin bisiklet kullanımını artırmak için ortaya koyduğu çalışmalar sonucunda Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen bisikletler, vatandaşlara dağıtılmaya devam ediyor. Daha önce ilçede bulunan ikisi kadın 40 mahalle muhtarına bisiklet hediye eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, şimdi de Mersin’de bulunan tüm kadın muhtarlara bisiklet dağıttı.



Muhtarlar, bundan sonra mahalledeki bütün çalışmalarını vasıta yerine belediye tarafından hediye edilen bisikletlerle yapacak. Muhtarlardan bazıları şimdiye kadar bisiklet sahibi olmadığını dile getirirken, bazıları ise mahallelinin tüm işlerine, taleplerine ve isteklerine bisikletiyle gideceğini dile getirdi.Başkan Tarhan, muhtarları bisikletlerini aldıktan sonra makamında ağırladı. Burada duygu ve düşüncelerini ifade eden muhtarlar çok sevinçli olduklarını dile getirdi.



Güvenevler Mahalle Muhtarı Rahime Sarı, “Başkanımıza bu nazik jestinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Çok başarılı çalışmalara imza atıyor. Mezitli’de yaptığı çalışmaları severek takip ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.Limonluk Mahalle Muhtarı Aysel Bağışlayıcı ise “1994 yılından beri Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı tanıyorum. Çok mükemmel mütevazı ve çalışkan bir kişiliğe sahip. Mezitli’ye bağlı muhtarlara bisiklet dağıttı ve bizde kıskanarak kendisine talep ettik.



Bu isteğimizi kırmadı ve doğrudan olumlu dönüş sergiledi. Benim şimdiye kadar hiç bisikletim olmamıştı. Başkanımız sayesinde bisiklet sahibi oldum" diye konuştu.İlçenin çeşitli yerlerinde bisiklet yolları yaptığını hatırlatan ve Mezitli’de bisiklet kullanımı yaygın hale getirdiklerini dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Muhtarlar toplumun liderleridir. Onların bisiklet kullanması diğer insanları da teşvik edecektir. Kadınlara değer verdiğimizi her fırsatta söylüyoruz. Mersin’de bulunan tüm kadın muhtarlarımıza da bisikletlerini verdik. Artık mahallelerindeki çalışmalarına bisikletleriyle yapacaklar. Şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Mersin Portal-Haber Merkezi

Son Güncelleme: 18.07.2017 21:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.