Ali Kahramanlı Trafik Kazası Geçirdi

Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı talihsiz bir trafik kazası geçirdi.

Ali Kahramanlı Trafik Kazası Geçirdi

Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı talihsiz bir trafik kazası geçirdi.

01 Şubat 2015 Pazar 14:04
Ali Kahramanlı Trafik Kazası Geçirdi

Pazar günü saat 16:00 ’da Ankara’da oynanacak Olan Mersin İDman Yurdu Beşiktaş karşılaşmasını seyretmek üzere dün akşam saatlerinde yola çıkan Kulüp Başkanı Ali KAhramanlı trafik kazası geçirdi. Aksaray yakınlarında meydana gelen trafik kazasında Başkan Ali Kahramanlı şans eseri yara almadan kurtulurken, araçta büyük hasar olduğu öğrenildi. Kahramanlı’nın sağlık durumunda endişe edecek birşey olmadığı bildirildi.



Spor Toto Süper Lig'in Mersin temsilcisi Mersin İdman Yurdu'nun Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı dün sabah saatlerinde şok bir kazayla sarsıldı. Mersin İdman Yurdu - Beşiktaş maçını izlemek üzere Ankara'ya doğru tek başına seyahat eden Kahramanlı Aksaray Yolu üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybederek 34 DV 3469 plakalı aracı ile trafik kazası geçirdi. Kazada arasın saü ön kısmında maddi hasar meydana geldi. Ali Kahramanlı'nın kaza sonucunda herhangi bir fiziki rahatsızlığı olmadığı öğrenildi. Biz de Mersin Portal yayın ailesi olarak Kahramanlı'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.


Kaynak:
Spor33

Son Güncelleme: 01.02.2015 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.