Mersin İdmanyurdu Transferde Büyük Oynuyor

Kırmızı-Lacivertliler, şu ana kadar kadrosunu Loret Sadiku, Marco Futacs, Oktay Delibalta, Mehmet Taş ve Nihat Şahin gibi isimlerle güçlendirdi.

Mersin İdmanyurdu Transferde Büyük Oynuyor

Kırmızı-Lacivertliler, şu ana kadar kadrosunu Loret Sadiku, Marco Futacs, Oktay Delibalta, Mehmet Taş ve Nihat Şahin gibi isimlerle güçlendirdi.

07 Temmuz 2014 Pazartesi 11:25
Mersin İdmanyurdu Transferde Büyük Oynuyor
Play-Off finalinde Samsunspor’u yenerek yeniden Süper Lig arenasında oynamaya hak kazanan Mersin İdman yurdu, kuşkusuz ki transferin en hareketli takımlarından biri. Kırmızı-Lacivertliler, şu ana kadar kadrosunu Loret Sadiku, Marco Futacs, Oktay Delibalta, Mehmet Taş ve Nihat Şahin gibi isimlerle güçlendirdi. Ancak teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde ligde kalıcı olmak isteyen Güney ekibinin transferi bu oyuncularla sınırlı kalmayacak.



Prandelli bekleniyor

FANATİK’in ulaştığı bilgiye göre Mersin İdmanyurdu’nun listesinde birbirinden kaliteli futbolcular var ve imzalar yakın. Hücum hattını sağlama almayı planlayan Mersin’in Galatasaray’ın genç yıldızı Ontivero’yu kiralama konusunda Sarı-Kırmızılı ekiple görüşme halinde olduğu öğrenildi. 19 yaşındaki oyuncunun şans bulabileceği bir takımda oynamasını isteyen Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Prandelli’nin vereceği karara göre Arjantinli hakkında kesin cevabını vereceği belirtildi. Her iki kanatta da etkili olabilen Ontivero için Çalımbay özellikle ısrarcı.



Kaleye Ufuk Ceylan

Mersin’in son bombası ise kaleci Ufuk Ceylan. Galatasaray’la sözleşmesi sona eren ve ismi birçok Süper Lig takımıyla anılan tecrübeli eldivene Kasımpaşa, Bursa ve Rize’nin ardından Mersin de talip oldu. Görüşmeler şimdilik olumlu. Birkaç güne kadar bu transferin de netlik kazanacağı edinilen bilgiler arasında.



Tita'ya Teklif Çok

Forvete daha önce Futacs’ı alan Mersin, küme düşen Antalyaspor’da 5 sezondur forma giyen Tita’yla da görüşme halinde. Türk statüsünde oynayan Tita, kariyerine Süper Lig’de devam etmek istiyor, gelen teklifleri değerlendiriyor. Oyuncunun menaceri Tarık Üstün, henüz karar vermediklerini belirtirken transferinin birkaç gün içinde netlik kazanacağını söyledi. Tecrübeli hücumcuyu kaçırmak istemeyen Mersin 
İdmanyurdu Yönetimi, bu transferi bitirmek adına elinden geleni yapacak.
 


Kaynak:
Fanatik
Son Güncelleme: 07.07.2014 11:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.