Nakoulma Kampa Katıldı

Mersin İdmanyurdu'nun renklerine bağladığı Burkina Fasolu Prejuce Nakoulma, Bolu kampına katıldı.

Nakoulma Kampa Katıldı

Mersin İdmanyurdu'nun renklerine bağladığı Burkina Fasolu Prejuce Nakoulma, Bolu kampına katıldı.

18 Temmuz 2014 Cuma 15:55
Nakoulma Kampa Katıldı

Polonya'nın Gornik Zabrze takımından transfer edilen Nakoulma, Sabah antrenmanında takımdan ayrı, yardımcı antrenörlerle koşu, ısınma ve kondisyon çalışması yaptı. Kampın beşinci gününde takıma dahil olan Nakoulma'nın adaptasyon sürecinde yardımcı antrenörlerle çalışacağı öğrenildi.

Nakoulma, Bolu'nun sezon öncesi çalışmalar için gerçekten çok güzel bir yer olduğunu belirterek, amacının takımının ligi en üst sırada bitirmesine yardım etmek olduğunu söyledi.

Takıma elinden geldiğince fayda sağlamak istediğini anlatan Nakoulma, "Atabildiğim kadar çok gol atacağım ama öncelikli hedefim gol sayım değil, takımın başarılı olması. Ligi en üst yerde bitirebilmemiz için arkadaşlarıma yardım edeceğim" diye konuştu.

Son Güncelleme: 18.07.2014 15:56
Anahtar Kelimeler:
TransferPrejuce Nakoulma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.