Taraftar Kocamaz'a Çıktı.

Mersin İdmanyurdu Taraftarlar Derneği, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı makamında ziyaret ederek Mersin İdmanyurdu’nun geleceğini masaya yatırdı.

Taraftar Kocamaz'a Çıktı.

Mersin İdmanyurdu Taraftarlar Derneği, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı makamında ziyaret ederek Mersin İdmanyurdu’nun geleceğini masaya yatırdı.

09 Haziran 2017 Cuma 17:14
Taraftar Kocamaz'a Çıktı.
Mersin İdmanyurdu Taraftarlar Derneği, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile bir araya gelerek kulübün geleceği ile ilgili görüş alış verişinde bulundu. Dernek Onursal Başkanı Alaaddin Bulut, eski başkanlardan Ümit Yavuz Kettaş, Aydın Demirci ve Murat Tanış’ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Kocamaz, mevcut bugünkü durumundan rahatsız olduğunu dile getirdi.



Mevcut Kulüp Başkanı ve Yönetiminin çok başarılı bir sezon geçirmediğini ve verdiği sözleri yerine getirmediğini söyleyen Başkan Kocamaz, “Kentin en büyük marka değerlerinden biri olan asırlık çınar Mersin İdmanyurdu bugün yaşadığı başarısızlığı asla hak etmiyor.Biz Belediye olarak üzerimize düşen görevi her zaman yapmaya yaptık. Ancak mevcut yönetim malesef hem taraftara, hem kente hem de bizlere verdiği sözleri tutamamıştır. Bunun neticesinde de biz de belediye olarak desteğimizi çektik. Mahmut Karak ve Yönetimine hiçbir şekilde destek vermeyeceğimizin bilinmesini isterim” dedi. 



KARAK VE YÖNETİMİ KULÜBÜ  KAPANMA NOKTASINA GETİRDİ
Mersin İdmanyurdu Taraftarlar Derneği Onursal Başkanı Alaaddin Bulut ise bugün itibari ile Mersin İdmanyurdu’nun yok olma tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu belirterek, “Mahmut Karak ve yönetimi kulübü kapanma noktasına getirmiştir. Paraları ödenmeyen futbolcular teker teker takımdan ayrılıyorlar. Yarın yeni sezon başladığında elimizde futbolcumuz olmayacak.



Bu gidişle 2, ligde de tutunamayacağız ve kulübümüz tarih olup gidecek. Biz taraftar olarak buna izin vermemek için gövdemizi taşın altına koyduk. Büyükşehir Belediye Başkanımızdan da bu konuya eğilmesini, daha güçlü ve Mersin İdmanyurdu’nu eski günlerdeki gibi başarıya kavuşturacak bir yönetime kavuşmasi adına süreci başlatmasını istiyoruz” diye konuştu. 

Mersin Portal-Haber Merkezi

Son Güncelleme: 09.06.2017 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.