Piknik Dönüşü Kaza: 1 Ölü, 6 Yaralı

Mersin’in Silifke ilçesinde, piknikten dönen ailenin bulunduğu otomobilin çilek işçilerini taşıyan otobüsle çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Piknik Dönüşü Kaza: 1 Ölü, 6 Yaralı

Mersin’in Silifke ilçesinde, piknikten dönen ailenin bulunduğu otomobilin çilek işçilerini taşıyan otobüsle çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

02 Haziran 2014 Pazartesi 11:50
Piknik Dönüşü Kaza: 1 Ölü, 6 Yaralı
Edinilen bilgiye göre, Silifke Göksu İlkokulu 1E sınıfı öğrenci velileri Uzuncaburç'a piknik düzenledi. Çocukları ile birlikte piknikte eğlenen veliler yağmur yağdığı için Silifke'ye dönme karar aldılar. Piknikten Silifke'ye dönen Hıdır Çelik (41) yönetimindeki 33 KL 033 plakalı otomobil, Silifke'den gelen ve çilek işçilerini taşıyan Mehmet Çalıkoğlu yönetimindeki 33 LY 814 plakalı otobüsle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilde bulunan velilerden Safiye Çelik olay yerinde hayatını kaybederken, eşi Hıdır Çelik ve çocukları Miraç Çelik (7) ile otobüste bulunan Ayşe Ünver (67), Ayşe Çalıkoğlu (42), Özge Keleş (14) ve Zülfiye Deke yaralandı.




Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan otomobil sürücüsü Hıdır Çelik, Silifke Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınırken, otobüste bulunan çilek işçisi Ayşe Çalıkoğlu ise Mersin Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
Olay yerine gelen jandarma ekipleri geniş güvenlik önlemleri alırken, kaza nedeniyle Silifke Krobası yolu yaklaşık 2 saat trafiğe kapalı kaldı.


Olayın ardından üzüntülerini aktaran öğrenci velileri, "Çocuklarımızı hep birlikte eğlendirmek için velilerle birlikte Uzuncaburç Mahallesi'ndeki piknik alanına gittik. Burada kahvaltı yapıp oyunlar oynadık. Yağmur yağmaya başladı. Pikniğimize devam etmek için Uzunçaburç'tan Silifke'nin Çamdüzü mevkiine gelmeyi planladık ve yola çıktık. Yolda peş peşe konvoy halinde gidiyorduk. Yol yağışlar nedeniyle çok kaygandı. Sanırım Hıdır Çelik arkadaşımız aracını kaydırdığı için bu olay başımıza geldi. Çok üzüntü duyuyoruz" diye konuştular
Son Güncelleme: 02.06.2014 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.