Antalyaspor tesislerinin temeli atılıyor

- Antalyaspor Kamp ve Spor Tesislerinin temeli, salı günü düzenlenecek törenle atılacak

Antalyaspor tesislerinin temeli atılıyor

- Antalyaspor Kamp ve Spor Tesislerinin temeli, salı günü düzenlenecek törenle atılacak

24 Mayıs 2015 Pazar 12:27
Antalyaspor tesislerinin temeli atılıyor

ANTALYA (AA) - Antalyaspor Kamp ve Spor Tesislerinin temeli, 26 Mayıs 2015 tarihinde atılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, içinde futbol sahalarından futbol okuluna, fizik tedavi merkezinden yarı olimpik yüzme havuzuna kadar birçok ünitenin yer alacağı tesisin, 1,5 yıl içinde hizmete alınması planlanıyor.

Antalyaspor tesisleri, 18 bin 500 metrekaresi kapalı olmak üzere, 134 bin metrekarelik alanı kapsayacak.

Tesislerin içerisinde 4 futbol sahası, 2 küçük futbol sahası, antrenman sahası, kamp alanlı konaklama tesisleri, konforlu sporcu odaları, bin kişilik tribün, çok amaçlı kapalı spor salonu, tenis kortu, halı saha, Antalyaspor Futbol Okulu, fizyoterapi ve fizik tedavi merkezleri, futbol ve diğer branşlara uygun tam donanımlı fitness salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, jakuzi, fizik tedavi havuzu, spa, çok amaçlı toplantı ve konferans salonları, restoranlar ve eğlence merkezleri olacak.

Bir spor kulübünün ve bir sporcunun tüm ihtiyaçları düşünülerek planlanan tesisin yanına bir de Antalyaspor Koleji yapılacak. Kolej, eğitimin yanı sıra geleceğin sporcularını yetiştirecek.  

Son Güncelleme: 24.05.2015 14:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.