banner311

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Kahramanlı:

- "Çok kısa bir süre içinde Bülent hocayı çağıracağız, helalleşip, el sıkışıp göndereceğiz. Çünkü hocanın şu anki gidişi hoş değil" - "Genel kurulda aday değilim"

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Kahramanlı:

- "Çok kısa bir süre içinde Bülent hocayı çağıracağız, helalleşip, el sıkışıp göndereceğiz. Çünkü hocanın şu anki gidişi hoş değil" - "Genel kurulda aday değilim"

06 Ocak 2016 Çarşamba 14:24
Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Kahramanlı:

MERSİN (AA) - Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, yollarını ayırdıkları eski teknik direktör Bülent Korkmaz'ı, kendisiyle helalleşip, el sıkıştıktan sonra göndereceklerini söyledi.

Kahramanlı, gazetecilere, 8 yıldır kulüpte görev yürüttüğünü, önemli hizmetlere imza attığını belirtti.

Hiçbir beklenti içinde olmadan büyük fedakarlıklar yaptığını belirten Kahramanlı, "Benim devletle, siyasetle, belediyeyle, ihaleyle, iş takipçiliğiyle işim yok. Ben burada kendi paramla kulüp başkanlığı yapan bir insanım. Bu süreçte kendime, aileme, şirketime ve sağlığıma zarar verdim. Ben bu kadar fedakarlık yaparken ve hiçbir beklenti içinde olmadan bu kadar çağrıma rağmen bu şehirde kimse sesimi duymadı" dedi.

İstifa ettikten sonra Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın desteğiyle kararından vazgeçtiğini ve yeni bir yönetim oluşturduklarını anımsatan Kahramanlı, şöyle devam etti:

"Daha sonra yönetimle toplantı yaptık. Bülent hocanın gidip gitmeyeceği de gündeme geldi. Herkesi dinledik, fikrini söyledi. Geçen hafta cumartesi günü de Senan İdin beni aradı. 'Başkanım, yönetim olarak toplanacağız' dedi. Ben o gün rahatsızdım, gidemedim. 'Siz toplantınızı yapın' dedim. Toplantıdan sonra beni aradı, 'Başkanım, biz 3 karar aldık. Bülent hocayla yollarımızı ayırdık. Hakan Kutlu ile prensipte anlaştık ve 4 futbolcuyu gönderiyoruz' dedi. 'Peki, hayırlı olsun' dedim. Bu toplantının sonucunda hocayla ilgili bana bilgi verildi. 'Karar almışsanız bu yönetim kararıdır' dedim. 'Buna söyleyecek bir şey yok. Tamam, hayırlı olsun' dedim. Yönetim kurulu üyelerimiz Bülent Korkmaz ile konuşmuşlar. Yanlış değilsem 625 bin lira teklif edilmiş ancak hocanın daha farklı bir talebi olmuş, araya başka şeyler girmiş ve o sırada ipler gerilmiş, kopmuş. Hoş olmayan şeyler olmuş."

 

- "Bülent Korkmaz ile helalleşeceğiz"

 

Bülent Korkmaz ile dün görüştüğünü belirten Ali Kahramanlı, "Çok kısa bir süre içinde Bülent hocayı çağırıp, kendisiyle helalleşip, el sıkışıp göndereceğiz. Çünkü hocanın şu anki gidişi hoş değil. Biz, bugüne kadar hiç öyle yapmadık. Acele birtakım şeyler yapıldı. Maalesef bunlar oldu ama hocayı çağırıp, yeniden konuşup, el sıkışarak göndereceğiz. Yakışan da doğrusu da budur" diye konuştu.

Kahramanlı, bugüne kadar hiçbir yönetim kurulu üyesinin kendisine saygısızlık yapmadığını, şu anki süreçte bir kopukluk olduğunu aktardı.

 

- "Genel kurulda aday değilim"

 

Ali Kahramanlı, 11 Ocak'taki olağanüstü genel kurulda aday olmayacağını ifade ederek, "Genel kurulda aday değilim. Aday olmayacağım. Başkanımızın isteği üzerine ben o göreve devam ettim ama o desteği alamadım" şeklinde görüşünü dile getirdi.

Mersin İdmanyurdu Kulübü içerisinde değişmesi gereken ve kulübe zarar verenler bulunduğunu ileri süren Kahramanlı, şöyle konuştu:

"Ben, hoca tercihinden yana da değilim ama arkadaşlarımızın takdiri, seçimi. Onlar uygun görmüş, saygı duyuyoruz. Mersin İdmanyurdu'nun şu anki konumu sıkıntılı bir yerde. Ama her zaman zoru başarmış bir kulüptür. Mersin İdmanyurdu iyi yönetilir, transfer yapılırsa ve ekonomik olarak desteklenirse düşmez. Eğer bana o destek verilseydi ben her türlü sorumluluğu alıp tek de olsam kulübü taşırdım. Bu şartlarda benim bu şekilde devam etmem mümkün değil."

Kahramanlı, takımın Süper Lig'de kalması için en az 5-6 oyuncu transfer etmesi, 2-3 futbolcu da kiralaması gerektiğini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.