Anamur Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Sevinci

Anamur Meslek Yüksekokulu'nda 2012-2013 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni düzenlendi.

Anamur Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Sevinci

Anamur Meslek Yüksekokulu'nda 2012-2013 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni düzenlendi.

20 Nisan 2013 Cumartesi 12:00
Anamur Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Sevinci

Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk anıtına çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, Kültür Merkezi'nde devam etti. Rektör Prof. Dr. Suha Aydın, burada yaptığı konuşmada, eğitimin mezuniyetle sona ermeyeceğini söyledi. Mezun olan öğrencilerin iyi bir işe sahip olmasını istediğini ifade eden Aydın, "Üniversiteler ülkenin geleceğini yönlendiren ve şekillendiren eğitim kurumlarıdır.






Bizler de öğrencilerimize, eğitim ve öğretim süresinde, bilimsel bilgiler yanında, bilgiye ulaşabilmek için gerekli yöntemleri de öğrettik. Onları donanımlı bireyler haline getirdik. Yetiştirdiğimiz öğrencilerin kendi sektörüne önemli hizmetlerde bulunacağına inanıyorum ve güveniyorum" diye konuştu.



Konuşmaların ardından mezun olan öğrencilere Rektör Prof. Dr. Suha Aydın, Kaymakam Cengiz Cantürk, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürol Emekdaş, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş, Yrd. Doç. Dr. Akif Altınbıçak, Emniyet Müdürü Fuat Tuğluoğlu, Jandarma Komutanı Hayrettin Fidan, Anamur Meslek Yüksekokul Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Ayhan ve diğer protokol üyeleri tarafından mezuniyet belgeleri verildi.Diploma töreninin ardından mezun olan öğrenciler keplerini havaya atarak mezun olmanın sevincini yaşadı.Daha sonra çalınan oyun havalarıyla eğlenen mezunlar, aileleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi

Son Güncelleme: 20.04.2013 12:03
Anahtar Kelimeler:
Anamur Meslek Yüksekokulu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.