Olayda, bir otobüs şoförü ile çeşitli şahıslar arasında başlayan tartışma, iki polis memurunun da karışmasıyla büyüdü. Emniyet Genel Müdürlüğü, konuyla ilgili başlatılan soruşturmanın detaylarını kamuoyuyla paylaştı.
Edinilen bilgilere göre, 1 Nisan günü gerçekleşen olayda, otobüs şoförü F.E. ile A.H.A., S.D.A., Ş.S. ve Y.M. isimli kişiler arasında yol verme meselesi nedeniyle sert bir tartışma yaşandı. Olayın ardından taraflar birbirlerini şikayet etti. Ancak, inceleme sonucu A.H.A. ve S.D.A.’nın polis memurları olduğu ortaya çıktı.
Emniyet Genel Müdürlüğü, söz konusu polisler hakkında hem idari hem de adli işlem başlatıldığını duyurdu. Konuyla ilgili daha kapsamlı bir soruşturma için müfettiş görevlendirildiği belirtildi. EGM tarafından yapılan açıklamada, olayın çözülmesi için tüm adımların titizlikle atılacağı vurgulandı.
Mersin Portal-Haber Merkezi