Aydıncık'ta Mahalleleri Suya Kavuşturuyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Aydıncık ilçesi Karaseki ve Duruhan mahallelerinin içme suyu sorunlarını gideriyor.

Aydıncık'ta Mahalleleri Suya Kavuşturuyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Aydıncık ilçesi Karaseki ve Duruhan mahallelerinin içme suyu sorunlarını gideriyor.

14 Kasım 2016 Pazartesi 11:00
 Aydıncık'ta Mahalleleri Suya Kavuşturuyor
MESKİ Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Aydıncık ilçesi Duruhan Mahallesi Gölpazarı mevkinde ve Karaseki Mahallesinde yaşayan vatandaşların yıllardan beri özellikle yaz aylarında içme suyu konusunda büyük sıkıntı çektiği belirterek, mahallelerin içme suyu sorununun çözümü için MESKİ Genel Müdürlüğünce 2016 yılında yeni bir proje geliştirilerek 9 bin 550 metre uzunluğunda içme suyu borusu döşenmesi planlandığı ve inşaata çalışmasının başladığıbelirtildi.


Yaz aylarında mahallenin tamamının ikamet ettiği Gölpazarının içme suyu sorunun giderilmesi için mahalle merkezinde bulunan Yenipınar kaynağından ikinci bir içme suyu terfi hattı döşeme çalışmaları devam ettiği, proje kapsamında bin 500 metre terfi hattı, 3 bin 850 metre içme suyu şebeke hattı döşeneceği vurgulandı. Ayrıca Karaseki Mahallesinin sorununun çözümü için Aydıncık ilçesi merkezinde yer alan Taş Masa piknik alanında bulunan içme suyu deposundan 5 bin 200 metre içme suyu terfi hattı döşeneceği, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yıllardan beri içme suyu sorunu yaşayan mahallelere sürekli ve yeterli içme suyu verilmesinin sağlanacağı bildirildi. 
Son Güncelleme: 14.11.2016 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.