"Çanakkale Zaferi, Millet Ruhunu Yeniden Ateşledi"

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu’ndan 18 Mart Mesajı: "Çanakkale Zaferi, Millet Ruhunu Yeniden Ateşledi"

"Çanakkale Zaferi, Millet Ruhunu Yeniden Ateşledi"

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu’ndan 18 Mart Mesajı: "Çanakkale Zaferi, Millet Ruhunu Yeniden Ateşledi"

18 Mart 2025 Salı 09:50
"Çanakkale Zaferi, Millet Ruhunu Yeniden Ateşledi"

Mersin’in Bozyazı ilçesi Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 110. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Topsakaloğlu, Çanakkale Zaferi’nin Türk milletinin azmi, vatan sevgisi ve fedakârlığının en büyük göstergelerinden biri olduğunu vurguladı.

Kaymakam Topsakaloğlu, mesajında, Çanakkale Zaferi’nin yalnızca askeri bir başarı olmadığını, aynı zamanda ulusal bilinci ve millet ruhunu güçlendiren tarihi bir dönüm noktası olduğunu belirterek, “Türk askeri, Çanakkale’de imkânsızı başarmış, vatan sevgisini ve iman gücünü en üst safhada ortaya koyarak ‘Çanakkale geçilmez’ gerçeğini tüm dünyaya kabul ettirmiştir” ifadelerini kullandı.

Şehitlerimizin fedakârlıklarının asla unutulmayacağını vurgulayan Topsakaloğlu, onların hatıralarını yaşatmanın ve ailelerine sahip çıkmanın milli bir sorumluluk olduğunu dile getirdi. “Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğruna şehit olan tüm kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyorum” diyen Topsakaloğlu, gazilere de minnetlerini sundu.

Bozyazı Kaymakamı’nın mesajı, 18 Mart’ın anlam ve önemini bir kez daha hatırlatırken, millet olarak şehitlere duyulan saygı ve vefanın da altını çizdi.

Mersin Portal-Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.