banner311

Başkan Tollu, Engelli Çocuklarla Bir Araya Geldi

Mersin’in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliklerde engelli çocuklarla bir araya gelerek, onlara oyuncak dağıttı.

Başkan Tollu, Engelli Çocuklarla Bir Araya Geldi

Mersin’in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliklerde engelli çocuklarla bir araya gelerek, onlara oyuncak dağıttı.

13 Mayıs 2016 Cuma 12:03
Başkan Tollu, Engelli Çocuklarla Bir Araya Geldi
Başkan Tollu, Engelliler Haftası kapsamında ilçede düzenlenen bir dizi etkinliğe katılarak, engelli vatandaşlarla bir araya geldi. Arpaçbahşiş Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun Erdemli Kültür Merkezi’nde düzenlediği etkinlikte, okulda öğrenim gören engelli çocukların sergiledikleri gösterileri izleyen Tollu, daha sonra Arpaçbahşiş Ömer Faruk Kayıkçı Uygulama Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.



Etkinlikte, hayırsever vatandaşlara plaket veren Başkan Tollu, burada yaptığı konuşmada, engellilerin rahat hayat standartlarına kavuşabilmeleri için hayırsever vatandaşların yaptığı katkıların memnuniyet verici olduğunu söyledi. Belediye olarak bu konuda üzerlerine düşen hizmetleri yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirten Tollu, her vatandaşın bir gün engelli olabileceğini hatırlattı.


Erdemli Yeni Terapi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin sergi açılışına da katılan Tollu, sergiyi gezerek, engelli öğrencilere hediye dağıttı. Engelli olmanın kişilerin kendilerinin arzuladığı bir durum olmadığının altını çizen Tollu, her türlü hizmette engelli vatandaşları asla ihmal etmediklerini ve onlarını düşünerek uygulamalar yaptıklarını kaydetti. Tollu, “Engelli vatandaşlarımız bize ulaştığı takdirde evlerinin önüne kadar parke yol yapıyoruz. Sahil bandında engelli vatandaşlarımız için her türlü kolaylığı sağladık.



Sahil bandına gelen engelli vatandaşlarımız kendileri için hazırlanmış olan yaşam alanlarında huzurlu vakit geçirebilirler. Engelli vatandaşlarımız için üzerimize düşen ne hizmet varsa yapıyoruz. Maddi durumu iyi olmayan engelli vatandaşlara belediyece tekerlekli sandalye, akülü engelli aracı, hasta yatağı ve benzeri araç ve cihaz yardımında bulunuyoruz” dedi. Erdemli Belediyesi bünyesinde yeni kurulan Sosyal İşler Müdürlüğü’nün bu konuda özel çalışmalar yaptığını da aktaran Tollu, “Bütün mahalleleri gezerek engelli ve yaşlılarımızın saç, sakal bakımı da dahil evlerinin temizliğine varıncaya kadar tüm hizmetleri yapılıyor” diye konuştu.
Son Güncelleme: 13.05.2016 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.