banner308

Başkan Tollu: Erdemli Belediyesi Ciddi Yatırımlar Yapıyor

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Kent merkezinde ne hizmetler varsa onların aynısını köylerimize de taşımaya çalışıyoruz. Bunu da başarıyoruz. Her yerde, her mahalle ve sokakta Erdemli Belediyesi'nin ciddi bir yatırımını görmek mümkün" dedi.

Başkan Tollu: Erdemli Belediyesi Ciddi Yatırımlar Yapıyor

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Kent merkezinde ne hizmetler varsa onların aynısını köylerimize de taşımaya çalışıyoruz. Bunu da başarıyoruz. Her yerde, her mahalle ve sokakta Erdemli Belediyesi'nin ciddi bir yatırımını görmek mümkün" dedi.

25 Temmuz 2017 Salı 12:04
Başkan Tollu: Erdemli Belediyesi Ciddi Yatırımlar Yapıyor
Mükerrem Tollu, Basın Bayramı münasebetiyle Erdemli'deki yerel basın mensuplarıyla kahvaltıda biraraya geldi. Ardından da basın mensuplarıyla Kızkalesi sahilinde yürütülen çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunup bilgi verdi. Başkan Tollu, basın mensuplarının toplumun gözü kulağı olduğuna dikkat çekerek, "Tüm basın mensuplarının, 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyorum” dedi. Erdemli Belediyesi olarak kendilerine verilen desteklerden dolayı bütün basın mensuplarına tek tek teşekkür eden Tollu, basın mensuplarının ilçenin tanıtımında da önemli bir görev üstlendiğini ve Erdemli'deki basın mensuplarının konu Erdemli olunca çok büyük hassasiyet gösterdiklerini bildiklerini söyledi.



Kızkalesi sahilinde ve Erdemli çamlığı civarında yeni yapılan projeleri de inceleyen Tollu, burada açıklamalarda bulundu. Tollu, "Sahillerimizin kötü durumda olmasını istemiyoruz. Bu konuda her zaman sorumluluk örneği gösteriyoruz. Gerek Kızkalesi'nde gerekse diğer sahil şeritlerimizde ciddi çalışmalar yapıyoruz. Buralarda insanların rahatça gezebileceği, çayını kahvesini içebileceği, insanların huzur içerisinde zaman geçirebilecekleri mekanların hayat bulması için çalışmalarımız sürüyor. Bir aya kadar önemli mesafeler almış olacağız. Burada insanlırın spor yapabilecekleri, yeme içme ihtiyaçlarını karşılıyacağı, yüzebileceği, içerisinde çocuk oyun alanları olan 7'den 70'e herkesin mutlu olacağı mekanlar oluşturacağız" dedi.



"Kızkalesi'nde düzenlemeler devam edecek" Kızkalesi'nin batı kısmında önemli çalışmalara imza attıklarını da ifade eden Tollu, "Yer yer çalılıklarla kaplı insanların geçerken korktukları bir alandı burası. Burası için bir proge hazırladık ve hayat bulması için çalışma başlattık. Çalışmalarımız neticelendirildi ve fevkalade güzel bir kazanım oldu. Dinlenme alanları, oyun alanları, spor alanları ile gerek yerli gerekse yabancı turistlerin rahat edebilecekleri, bir mekana kavuştu. Kızkalesi'ndeki düzenlemelerimiz devam edecek. Yeni projelerimizde var. Hergün ayrı bir proje üretiyoruz. Bazen şunu duyuyoruz, 'niye açılışlar yapmıyorsunuz'. İnanın hergün yaptığımız yerlerin açılışını yapmaya kalksak hergün bir açılış yapmak zorunda kalırdık. O da bizim için çok ciddi bir zaman kaybı" şeklinde konuştu.



Açılışları ilerleyen süreçte toplu bir şekilde yapacaklarını da dile getiren Tollu, "Amacımız reklamdan çok insanımızın yaşam kalitesinin arttırılması. İnsanların yaşadıkları bulundukları sokakta, huzur içinde hayatlarını devam ettirmeleri. Biz bunu sadece Erdemli merkezde yapmıyoruz. Bin 500 - 2 bin rakımlı köylerimizde de bunu yapmaya çalışıyoruz. Kent merkezinde ne hizmetler varsa onların aynısını köylerimize de taşımaya çalışıyoruz. Bunuda başarıyoruz. Her yerde, her mahalle ve sokakta Erdemli Belediyesi'nin ciddi bir yatırımını görmek mümkün. Vatandaşlarımıza için hizmet üretmekten, onları modern çalışmalarla buluşturmaktan son derece gururluyuz" diye konuştu. Başkan Tollu'ya inceleme gezisi sırasında MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu'da eşlik etti.

Mersin Portal-Haber Merkezi

Son Güncelleme: 25.07.2017 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.