banner311

CHP Isparta İl Başkanı Demirkol:

"CHP, mevcut duruma göre Isparta'da ikinci parti konumuna geldi. 1 milletvekili çıkardık"

CHP Isparta İl Başkanı Demirkol:

"CHP, mevcut duruma göre Isparta'da ikinci parti konumuna geldi. 1 milletvekili çıkardık"

01 Kasım 2015 Pazar 19:35
CHP Isparta İl Başkanı Demirkol:

ISPARTA (AA) - CHP Isparta İl Başkanı Senai Demirkol, "CHP, mevcut duruma göre Isparta'da ikinci parti konuma geldi. 1 milletvekili çıkardık" dedi.

Demirkol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sandıkların büyük çoğunluğunun açıldığını ve bu sonuçlara göre MHP'nin Isparta'da fark edilir derecede oy kaybına uğradığını söyledi. 

MHP'nin bu oylarının AK Parti'ye gittiğini ifade eden Senai Demirkol, "CHP, mevcut duruma göre Isparta'da ikinci parti konuma geldi. 1 milletvekili çıkardık" ifadesini kullandı. 

Demirkol, resmi olmayan sonuçlara göre partisinden 1'inci sıra adayı İrfan Bakır'ın milletvekili olarak Meclis'e gideceğini de sözlerine ekledi. 

Anahtar Kelimeler:
1 Kasım Genel Seçimleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.