banner311

Erdemli Belediyesi'nden asfalt çalışması

Erdemli Belediyesi'nden asfalt çalışması

05 Ekim 2015 Pazartesi 13:34
Erdemli Belediyesi'nden asfalt çalışması

MERSİN (AA) - Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, havaların sıcak gitmesini fırsat bilerek kırsal kesimdeki mahallelerde yolların asfaltlama çalışmasını sürdürdüklerini bildirdi.

Tollu, yazılı açıklamasında, Erdemli'de 2016 yılı sonunda asfaltsız yol kalmamasını hedeflediklerini belirtti.

Yol yapım ve asfalt çalışması konusunda ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Tollu, "Erdemli’de yaşayan vatandaşlarımız her alanda en iyi hizmeti almayı hak ediyor. Bunun için elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. 2016 yılı sonunda Erdemli'de asfaltlanmamış yol bırakmayacağız" ifadesini kullandı.  

Anahtar Kelimeler:
Asfalt Erdemli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.