banner311

"Hep Birlikte Güvenle" projesi sergisi

"Hep Birlikte Güvenle" projesi sergisi

27 Kasım 2015 Cuma 10:40

OSMANİYE (AA) - İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında uygulanan "Hep Birlikte Güvenle" isimli proje kapsamında kadınlara yönelik açılan meslek edindirme kursu sona erdi.

Kursu başarıyla tamamlayan 40 öğrenci, bir alıveriş merkezinde açılan sergide unutulmaya yüz tutmuş geleneksel el sanatlarından oluşan ürünlerini sergiledi.

Serginin açılışına, Vali Yardımcısı Muammer Balcı, toplum destekli şubesinde görevli polisler kursiyer öğrenciler ve eğitmenler katıldı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili Ahmet Oğuzhan Yurtseven yaptığı konuşmada, eğitimcilere ve kursiyerlere teşekkür etti.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini belirten Yurtseven, kursla gençlerin istihdamına katkı sağlanmasının amaçlandığını kaydetti.

Kurs eğitmeni Özgül Deniz ise emniyet müdürlüğüne teşekkür ederek kursun başarıyla sona erdiğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.