banner308

Karamanlı Belediyesi iftar verdi

BURDUR (AA) - Karamanlı Belediyesi, vatandaşlara yönelik iftar programı düzenledi.

Karamanlı Belediyesi iftar verdi

BURDUR (AA) - Karamanlı Belediyesi, vatandaşlara yönelik iftar programı düzenledi.

07 Temmuz 2015 Salı 09:31
Karamanlı Belediyesi iftar verdi

Belediye kapalı pazar alanında düzenlenen iftara Karamanlı Kaymakamı Yusuf Altun, Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Tarran Güney, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Karakaya, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Selimoğlu, ramazan etkinlikleri kapsamında belediye olarak ilk defa iftar düzenlediklerini kaydetti.

Halkın iftara büyük bir katılım gösterdiğini belirten Selimoğlu, özellikle yemekler için malzeme vererek katkı sağlayan vatandaşların, iftar sofralarının devamı için talepte bulunduklarını söyledi.

Etkinliklerin çarşamba gününe kadar devam edeceğini anlatan Selimoğlu, şöyle konuştu:

"Karamanlı'da bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliği daha çok kaynaştıracağını düşündük. Gördük ki bugün herkes burada. Vatandaşlarımız iftardan dakikalarca önce gelerek birbirleriyle sohbetler ettiler, görüşmeler yaptılar. Bu da halkın birbirine daha çok yaklaşmasını, siyasetin ayrışmasını, seçim zamanındaki insanları kutuplaştıran siyasetin uzaklaşmasını ve yok olmasını sağlıyor. Bu da bizi mutlu ediyor. Amacımız burada birlik ve beraberliği yakalamak ve daha büyük etkinliklerde buluşmak."

Son Güncelleme: 07.07.2015 10:25
Anahtar Kelimeler:
BurdurKaramanlıIftar 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.