banner311

KSÜ'de "Gençlik Gelişim Akademisi" başladı

KSÜ'de "Gençlik Gelişim Akademisi" başladı

24 Ekim 2015 Cumartesi 14:54
KSÜ'de

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde (KSÜ), "Gençlik Gelişim Akademisi Projesi" başlatıldı.

Bilgi İletişim Sanat Eğitim ve Kültür Gençlik Kulübü Derneği (BİLSEK) tarafından organize edilen, İçişleri Bakanlığı, Dernekler Daire Başkanlığı desteği ile yürütülen söz konusu projenin açılış ve tanıtım toplantısı, KSÜ ev sahipliğinde Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Kıllı, gençlerin bir milletin istikbalini gösteren aynalar gibi olduğunu, enerjilerini de vatan ve millete faydalı işlere harcayarak katma değer üretmeleri gerektiğini söyledi.

Kıllı, söz konusu projenin gençlerin hayata hazırlanmasında önemli bir görev üstleneceğini kaydetti.

KSÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanı Prof. Dr. İbrahim Örnek  ise projenin farkındalık yaratma ve rekabette öne geçmede gençlere yardımcı olacağını aktardı.

BİLSEK Dernek Başkanı Mehmet Köşk de dernek faaliyetleri ve hedeflerine ilişkin bilgiler verdi.

Açılış konuşmalarının ardından proje koordinatörü Abdulgaffar Polat, katılımcılara "Gençlik Gelişim Akademisi" projesini tanıttı.

9 ay sürecek eğitimin ardından projeye katılan gençlere sertifika verilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.