banner311

Muratpaşa'da Gençlik Eğitim Merkezi açıldı

Muratpaşa'da Gençlik Eğitim Merkezi açıldı

21 Ekim 2015 Çarşamba 20:19
Muratpaşa'da Gençlik Eğitim Merkezi açıldı

ANTALYA (AA) - Muratpaşa Belediyesi tarafından, Gençlik Eğitim Merkezi açıldı.

Belediye Başkanı Ümit Uysal, yaptığı açıklamada, Kızılsaray Mahallesi'nde kurdukları Gençlik Eğitim Merkezi'nin gençlerin eğitimi için önemli olduğunu belirtti. 

Eğitimin, devletin sunduğu genel bir hizmet olmasına rağmen boşluk olduğunu savunan Uysal, "Böyle ek kuruluşlara ihtiyaç olmaması gerekir ama maalesef ihtiyaç var. Kim için ihtiyaç var? Ekonomisi dar olan çocuklar için ihtiyaç var. Özel ders alamayanlar için ihtiyaç var. Biz, bu boşluğu merkezimizle doldurmaya çalışıyoruz" ifadesini kullandı.

Uysal, çocukların gençlik merkezinde sosyal-kültürel faaliyetlerle drama sanat kurslarıyla kendilerini eğitip, geliştirebileceğini bildirdi. Belediyenin çalışmalarına da değinen Uysal, 100 bin ton asfalt döktüklerini ve bir yılda 132 kilometre yol yaptıklarını ifade etti.

Uysal, şunları kaydetti:

"Ocak ayından itibaren asfaltımızı kendimiz üreteceğiz. Dört mahallemizde asfalt yenilemesi yaptık, 10 mahallemizde kısmi yenileme yapıldı, hızla devam ediyor. Hedefimiz 56 mahallenin tamamında asfalt yenilemesi yapmak. Avrupa standartlarında, engellilerimizin rahatlıkla kullanabileceği 52 kilometre kaldırım yaptık. Bir yılda 60 parçadan oluşan 300 dönüm yeşil alan ürettik. 700 çöp konteynerini yer altına aldık."

Anahtar Kelimeler:
Muratpaşa BelediyesiMURGEM
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.