Osmaniye'de öğrencilere tablet dağıtıldı

Osmaniye'de öğrencilere tablet dağıtıldı

09 Ekim 2015 Cuma 12:07
Osmaniye'de öğrencilere tablet dağıtıldı

OSMANİYE (AA) - Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan FATİH Projesi kapsamında  öğrencilere tablet bilgisayar dağıtıldı.

Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Cömert ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erbay Tan ile Fen Lisesi'nde 10'uncu sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen tablet dağıtımına katıldı.

Pamuk, yaptığı konuşmada, FATİH Projesi ile eğitimde sınıf atlanacağını söyledi.

FATİH Projesi'nin önemine değinen Pamuk, ''İlçe genelinde lise öğrencilerine ve öğretmenlerine bin 411 tablet dağıtıldı. Projeyle öğrenci ve öğretmenler teknolojiyi en iyi şekilde ve yakından takip etme imkanı bulacak. Bilgiye hemen ulaşabilecek. Öğretmenden öğrenciye bilgi akışı daha hızlı olacak'' dedi.

Öğrencilere tablet dağıtımı sonrası hatıra fotoğrafı çektiren Kaymakam Pamuk, program sonrası Okul Müdürü Mehmet Arslantaş'tan okulla ilgili bilgi aldı.    

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.