SDÜ'deki İHH standına saldırı

- Olayla ilgili gözaltına alınan 9 üniversite öğrencisi serbest bırakıldı

SDÜ'deki İHH standına saldırı

- Olayla ilgili gözaltına alınan 9 üniversite öğrencisi serbest bırakıldı

24 Aralık 2015 Perşembe 20:16
SDÜ'deki İHH standına saldırı

ISPARTA (AA)  - İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Isparta Şubesince Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Doğu Yerleşkesi'ndeki Ertokuşbey Derslikleri önünde açılan "Mağdur ve Mazlum Coğrafya Fotoğraf Sergisi" standına saldırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 9 üniversite öğrencisi serbest bırakıldı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, söz konusu standa saldırdığı iddiasıyla polis ekiplerince gözaltına alınan 9 üniversite öğrencisinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Şüpheliler, ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. 

Bugün öğle saatlerinde İHH Isparta Şubesince SDÜ Doğu Yerleşkesi'nde açılan "Mağdur ve Mazlum Coğrafya Fotoğraf Sergisi" standına yaklaşık 30 kişilik grup saldırmış, olaya özel güvenlik ekipleri ile polis müdahale etmişti. 

Anahtar Kelimeler:
GözaltıIspartaSDÜStant
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.