banner308

Gülnar'da Çiftçilere Konferans

Gülnar Ziraat Odası tarafından çiftçileri yönelik konferans düzenledi.

Gülnar'da Çiftçilere Konferans

Gülnar Ziraat Odası tarafından çiftçileri yönelik konferans düzenledi.

19 Haziran 2015 Cuma 15:23
Gülnar'da Çiftçilere Konferans

Yeditepe Üniversitesi'nden Prof. Dr. Metin Turan, tarafından Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen konferansta,  doğru tarım uygulamalarının başarıya ulaşması için ürdürülebilir tarım, girdilerin azaltılması, tarımsal üretim yöntemleri gibi konularda çiftçileri bilgilendirdi. Gülnar Ziraat Odası Başkanı Hacer Emiş Işık, oda olarak üyeleri her konuda bilgilendirmek için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.


Seminerlere, toplantılara, tarım fuarlarına her zaman üyeleriyle katılım sağladıklarını ifade eden Işık, "Talep olması durumunda oda olarak destek oluyoruz. Bu bağlamda üreticilerimizin doğru tarım yapmaları için hocalarımız geldi ve bizleri aydınlattı. Üyelerimiz yoğun katılım gösterdiler. Biz de tarımın daha iyi bir yere gelmesi için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

 

AA

Son Güncelleme: 19.06.2015 20:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.