Askerlik Kısalıyor mu ?

Başbakan Erdoğan askerlik süresi ve bedelli askerlik ile ilgili bombayı patlatacak...

Askerlik Kısalıyor mu ?

Başbakan Erdoğan askerlik süresi ve bedelli askerlik ile ilgili bombayı patlatacak...

06 Mayıs 2013 Pazartesi 09:51
Askerlik Kısalıyor mu ?

Başbakan Erdoğan yeni bedelli askerlik beklentilerine kapıyı kapattı. Ama askerlik süresi için çalışma yapılacağı mesajı verdi.

Ak Parti'nin Kızımcahamam toplantısında milletvekillerinin gündeme getirmesi üzerine bedelli askerlik konusu ele alındı.

CNN Türk'ün edindiği bilgilere göre, beklentilerin hatırlatılması üzerine Erdoğan "biz sulu parti değiliz. Sürekli bu konuları gündeme getirmeyiz. Bu konuyu değerlendirdik. Kararımızı verdik. Adım attık. Yeni bir düzenleme düşünmüyoruz. Bu konu kapandı" değerlendirmesini yaptı.

Erdoğan askerlik süresine de değindi. 16 ay askerliğin uzun olduğunu bu konuda bir çalışma yapılabileceğini söyledi. Çözüm süreciyle oluşan tablonun da bu çalışmada etkili olacağı mesajını verdi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da toplantıda askerlikle ilgili çalışmanın yapılacağını duyurdu. O çalışmada sürenin de değerlendirileceğini söyledi.

CNN Türk


Son Güncelleme: 06.05.2013 09:54
Anahtar Kelimeler:
AskerlikAskerlik Süresi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.