banner308

Aygün'de İsyan Etti.

CHP'li vekil CHP'li belediyeleri bombaladı

Aygün'de İsyan Etti.

CHP'li vekil CHP'li belediyeleri bombaladı

28 Mart 2012 Çarşamba 19:49
Aygün'de İsyan Etti.

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, CHP'li belediyelerin cemevlerine yönelik aldığı yıkım kararını ve yapılan şiddeti twitter üzerinden eleştirdi .Son günlerde CHP'li belediyelerin cemevlerine yönelik aldığı yıkım kararı Alevi vatandaşların büyük tepkisini çekti.CHP'li Avcılar Belediyesi'nin hafta sonu ilçedeki bir cemevinin duvar ve kapılarını yıkarak kullanılamaz hale getirmesi ise bardağı taşırdı.






Yaşanan bu olay üzerine Alevi vatandaşlar, yıkımı önlemek için gece gündüz nöbet tutmaya başladı.CHP'li belediyenin ayrıca yıkımda duvarlarda asılı Hacı Bektaş-ı Veli, Hazreti Ali, 12 İmam posterleri ve Türk Bayrağı yerlere atıp tahrip etmesi de kamuoyu tarafından tepki gördü.           

 

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün de cemevlerine yönelik alınan yıkım kararını ve uygulanan şiddeti twitter üzerinden attığı tweet ile eleştirdi.Aygün, 'Bazı CHP'li belediyeler cemevlerine zabıta gönderiyor, şiddet uyguluyor, hiçbir ibadet yerine reva görülemeyecek bir tavır, kabulü imkansız! 'dedi.AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'da CHP'li Hüseyin Aygün'ün bu tepkisine destek verdi ve atılan iletiyi reteewet yaptı.        



  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.