banner319

Erzurum'da İmamoğlu'nun Mitingine Gelen Halka Taşlı Saldırı Yaralılar Var.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erzurum'da vatandaşlara seslendiği miting provokasyona sahne oldu. Alandaki bir grup, İmamoğlu’nun konuştuğu otobüse taş atarak saldırıda bulundu. Saldırının ardından İmamoğlu, mitingini yarıda bırakarak alandan ayrıldı.

Erzurum'da İmamoğlu'nun Mitingine Gelen Halka Taşlı Saldırı Yaralılar Var.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erzurum'da vatandaşlara seslendiği miting provokasyona sahne oldu. Alandaki bir grup, İmamoğlu’nun konuştuğu otobüse taş atarak saldırıda bulundu. Saldırının ardından İmamoğlu, mitingini yarıda bırakarak alandan ayrıldı.

07 Mayıs 2023 Pazar 20:03
Erzurum'da İmamoğlu'nun Mitingine Gelen Halka Taşlı Saldırı Yaralılar Var.

Erzurum'da bugün sabahtan beri göstere göstere gelen provokasyon akşam saatlerinde gerçkleşti. Plislenrin gözü önünde toplanan MHP ve Hüda Par'lı bir grup meydanda toplananlara ve otobüsün üzerninden onlara seslenen Ekrem İmamoğlu'na taş attı. Olayların büyümemesi için miting yarıda kesildi

Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum konuşması sırasında otobüse ve miting alanına bir grup tarafından taş atıldı. Miting alanına önceden hazırladıkları mermer taşları atan provokatör grup yüzünden yaralananlar oldu. Olaylar polisin gözü önünde yaşandı ve müdahale eden olmadı.

İmamoğlu otobüse taş atılırken meydandaki polislere seslenip 'seyrediyorsunuz polisler 200 kişiyi seyrediyorsunuz. Emniyet Müdürü Vali hakkınızda suç duyurusunda bulunacağız' dedi.

Meydandaki kalabalığı sakinleştirmeye çalışan Ekrem İmamoğlu 'Onlara uymayın onarın oyununa gelmeyin' diyerek miting alanındaki olayların büyümemesi için çaba gösterdi. Otobüsün camları kırıldı, İmamoğlu'nun yaralı olmadığı bilgisi geliyor.

"Mafyalar, militanlar, SADAT’çılardan, Sinan Ateş’i öldüren torbacılardan, beşli çetelerden, domuz bağcılardan oluşan bir militarist koalisyon var. Bugün Ekrem başkanımıza saldıranlar bunlar. Amaçları insanlarımızı korkutmaktır. Sandıktan uzak tutmaktır. Türkiye makul çoğunluğun ülkesi. Çoğunluk bu kötülüğü bitirecek. Sevgili vatadaşlarım. 14 Mayıs’a odaklanın. Başka her şey teferruattır. Sakın kızmayın, sakın küsmeyin. İnsanınızı sevin, bağrınıza basın. O terör gruplarını kahreden de tam olarak budur. Ekrem evladıma da geçmiş olsun. Ülkeye değişim getirmenin bir bedeli vardır bunu da ödemeye hepimiz hazırız"

Mersin Portal-Haber Merkezi

Son Güncelleme: 08.05.2023 08:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner321