banner308

İnce'den Erdoğan'a Çok Konuşulacak Buzdolabı Göndermesi

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kütahya'da vatandaşlara seslendi.

İnce'den Erdoğan'a Çok Konuşulacak Buzdolabı Göndermesi

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kütahya'da vatandaşlara seslendi.

08 Haziran 2018 Cuma 10:11
İnce'den Erdoğan'a Çok Konuşulacak Buzdolabı Göndermesi

Muharrem İnce'nin konuşmasından satır başları şöyle: 

(Erdoğan'a): Benim derdim gençler, seninle kavga etmeyeceğim

Muharrem İnce imam hatipleri yıkacakmış diyor ayıp ayıp dürüst ol biraz. Saray'ı başına yıkacağımdan kastettiğim şatafat, 3 bin koruma.

Ben Sarayı yıkacağım dedim, kast ettiğim şatafat şatafat. Benim derdim o saraya 2 milyar dolar harcamışzın sarayı neden yıkayım saraydaki zihniyeti saraydaki şatafatı yıkacağım. Caminin içinde bisiklete biniyormuşum. Bunlar mı Müslüman. Bak bak, camide oynuyor muşum. Türkiye’de 81 Müslümandan herhengi birisi camide zeybek oynar mı? Zavallı bunlar zavallı. Engin Alan korgeneraldi ayağa kalkmadı hapise attılar. Geçtiğimiz gün bir paşa Erdoğan konuşurken beni eleştiren Erdoğan’ı alkışladı. Ben de dedim ki senin apoletlerini sömeceğim. Erdoğan meğer paşaymış, kantin paşası.

Erdoğan meğerse paşaymış, ben onu kantin asteğmeni zannediyordum. Diplomasız paşa seni...

Caminin içinde bisiklete biniyormuşum. Bunlar mı Müslüman. Bak bak, camide oynuyor muşum. Türkiye’de 81 Müslümandan herhengi birisi camide zeybek oynar mı? Zavallı bunlar zavallı.

ERDOĞAN'A BUZDOLABI GÖNDERMESİ

Ben meydanlarda aş iş dedikçe benimle kavga ediyor ya ben kavga etmeyeceğim ama makaramı yaparım. Geçen herkesin evinde buzdolabı var daha ne istiyorsunuz dedi. Sanki Erdoğan’dan önce ağaç kovuklarında yiyecek saklıyorduk. Erdoğan iktidar olmadan 16 yıl önce böyle yaşıyorduk

ERDOĞAN, BUZDOLABI SATIŞINDA EKONOMİYİ ANLATMAYA ÇALIŞMIŞTI

Erdoğan, Sakarya mitinginde yaptığı konuşmada "Buzdolabı satışı neydi? 1 milyon 88 bin. Nereye çıktı? 3 milyar 107 bine yükseldi. Demek ki fakir fukara değil, eğer her eve elhamdülillah buzdolabı giriyorsa refah seviyesi var demektir" demişti.

Daha gençlik yıllarında başımıza bir şey geldiği zaman dış güçler derler buna inanmayın derdi şimdi dış güçler diyor. Aday olunca 4 adayı ziyaret ettim ve gittim onların hesaplarına da 5’er yüz lira yatırdım. Erdoğan benim konuşmamı almış ‘Demirtaş’ı ziyaret ettim’ o kısmını gösteriyor sadece.”

FAKİRLEŞİYORSUN KÜTAHYA

Kütahya fakirleşiyorsun, Azot fabrikasında 4 bir kişiden 3 bin kişiye. Milletvekili sayısı kaç oldu? 600. 550 idi sayı, referandumda Kütahya’nın sayesinde 600 oldu. Verdiniz oyları 50 milletvekiline daha bakacaksınız. Yüzde 70 evet oyu verirken 600 milletvekiline çıkacağını biliyor muydunuz? Türkiye’nin milletvekili sayısı arttı Kütahya’nın kaç oldu? Önce dörde düştü sonra beşe çıktı. Fakirleşiyorsun Kütahya, gelin bu sefer bu kardeşinizi başa getirin.

Kütahya Şeker ne oldu? Gitti mi? Bir fabrikayı mı yönetmek daha kolaydır Türkiye’yi yönetmek mi? Bir fabrikayı kara geçiremeyen birisi memleketi kara geçiremez. Bir saray yaptırdı 2 milyar dolar harcadı. Sarayı değil o kultürü o zihniyeti yıkacağım. Beş saray da İstanbul’da yaptırıyor. Bir tane yazlık saray da Marmaris’te yaptırıyor. Size söz veriyorum Marmaris’teki Sarayı engellilere vereceğim.”

Erdoğan, 'İnce yerli otomobile karşı çıkıyor' diyor. Diploman olmadığın için anlamıyorsun, bilmiyorsun bu işleri. Erdoğan otomobilin kaportasına talip ben beynine talibim. 

Erdoğan’la benim farkım, ben sen o yok biz var. Siz bor madeni üzerinde yaşıyorsunuz ama biz madenlerimizi ne yazik ki işlemeden satıyoruz. Bor olarak satarsan ucuza satarsın. Sen harama bulaştın ben harama bulaşmadım. Aramızdaki fark bu. Senin neren yerli.”

Bayramda Demirel'in yaptığı köprüden bedava geçeceksiniz, Erdoğan'ın yaptığı köprüden para ile geçeceksiniz. Soyuluyorsunuz, soyuluyorsunuz

Mersin Portal-Haber Merkezi

Son Güncelleme: 08.06.2018 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.