banner308

MHP'li Vekilden Kocamaz'a Ya Hayır Konuş Yada Sus

Mersin’de MHP’de Kocamaz-Tuna arasındaki gerilimde son perde Milletvekili Olcay Kılavuz’dan geldi. Kılavuz, Kocamaz’a, “Ya hayır konuş, ya da sus” mesajı verdi.

MHP'li Vekilden Kocamaz'a Ya Hayır Konuş Yada Sus

Mersin’de MHP’de Kocamaz-Tuna arasındaki gerilimde son perde Milletvekili Olcay Kılavuz’dan geldi. Kılavuz, Kocamaz’a, “Ya hayır konuş, ya da sus” mesajı verdi.

15 Ekim 2018 Pazartesi 08:50
MHP'li Vekilden Kocamaz'a Ya Hayır Konuş Yada Sus

MHP’nin Mersin’de Büyükşehir belediye başkanlığı adaylık sürecinde mevcut Baykan Burhanettin Kocamaz yerine Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı göstermesi ile başlayan gerilim sürüyor. Kocamaz’ın, “Partimin son kararını bekliyorum” açıklamasının ardından partinin öne çıkan isimlerinden yanıt gecikmedi. Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Hamit Tuna için düzenlenen aday tanıtım toplantısında Kocamaz’a, partinin aday tercihini değiştirmeyeceğini söyleyerek, “Ya hayır konuş, ya da sus” diye seslendi.

“KENDİMİZİ VİCDAN MUHASEBESİNE ÇEKMEK ZORUNDAYIZ”

Parti genel başkanı Devlet Bahçeli’ni takdir ve talimatı ile Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın, büyükşehir belediye başkan adayı olarak çalışmalarına devam ettiğini söyleyen Kılavuz, “MHP bizler için sıradan bir siyasi parti değildir. MHP; tüm mazlumların, çaresizlerin sesi ve kimsesizlerin kimi olan bütün dünya Türklüğü, İslam aleminin en büyük teminatı ve sigortası olan bir partidir. Dolayısıyla MHP’nin her bir mensubunun vebali ve sorumluluğu büyüktür. Her kimse hangi noktada ve konumdaysa, hepimiz kendimizi gözden geçirmek ve sürekli bir vicdan muhasebesine kendimizi çekmek zorundayız. Çünkü MHP bir şehitler hareketidir.

“HERŞEYİMİZİ MHP’LE BORÇLUYUZ”

Bize MHP; şan, şeref, kimlik, itibar, saygınlık vermiştir, her şeyimizi MHP’ye borçlu olduğumuzu asla aklımızdan çıkarmamamız gerekiyor. Çünkü biz tek başına anlam ifade eden insanlar değiliz. Biz MHP ile varız. Dolayısıyla bu yönüyle MHP’ye, ülkü ocaklarına karşı borcumuzu kolay kolay ödeyemeyiz. Çünkü binlerce şehidimiz can verdi. Şehitlerimizin maneviyatına hürmeten Mersin’deki tüm ülküdaşlarıma tarihi bir sorumluluk düşmektedir. Bu sorumluluğu adam gibi,samimiyetle, istismar etmeden, göründüğünün dışında farklı bir kimliğini altına girmeden, 31 Mart’ta başta büyükşehir belediyemiz olmak üzere 13 ilçemizi muhakkak suretle belediye başkanlığını kazandırmak hepimizin boynunun borcudur, şeref borcudur” dedi.

“KERAMET MHP’DE”

Şimdiye kadar MHP’de 5 dönem belediye başkanlığı yapmış hali hazırdaki Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın artık bu dönem sonrasında belediye başkanı adayı olaraktan görevlendirilmesinin söz konusu olmadığının altını çizen Kılavuz, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Liderimizin talimatı, takdiri Hamit Tuna adınadır. O sebeple fitneye, fesada, dedikoduya düşmeden herkes olağanüstü bir gayretle yapması gereken çalışmayı ortaya koymalıdır. Kimse ‘ben’ dememelidir. ‘Ben’ işi şeytan işidir. Kimse kendisini olmayacak şekilde konumlandırmaya çalışmasın. Keramette, hikmette, anlamda, güçte, kuvvet de bu şehitlerin, Allah’ın davası olan partimizdedir. Kibirden uzak durmalıyız. Şimdiye kadar partimiz, davamız kimi nereye getirmişse herkesin davamıza, partimize karşı bir vefa borcu vardır. Bu borcu Allah rızası için yerine getirilmelidir. MHP hepimizin karargahı, babaca ocağıdır. Yarın şehitlerimizin, Allah’ın huzuruna çıkacağız, yüzümüzün ak, başımızın dik olması gerekiyor. Bizler liderimizin talimatını, parti genel merkezimizin kararını Mersin’de inşallah zaferle neticelendireceğiz. Bahanenin arkasına sığınmayacağız.Peygamber efendimizin buyurduğu gibi, ‘Ya hayır konuş, ya da sus’. Fitne yapanı uzaklaştıracağız. Kim olursa olsun. Burada herkesin başımızın üzerinde yeri vardır. Ayrılığa, gayrılığa, ötekileştirmeye fırsat vermeden herkesi bağrımıza basacak, baş tacı edeceğiz.

Mersin Portal-Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Efsane 2018-11-26 01:46:04

Seni mersin den vekil yapan kocamaz dır nankör luk yapma ital vekil