banner308

Suriye: Türkiye'yi ve İsrail'i vururuz !

Suriye Türkiye'yi tehdit etti, Başbakan Erdoğan ise yanıt verdi.

Suriye: Türkiye'yi ve İsrail'i vururuz !

Suriye Türkiye'yi tehdit etti, Başbakan Erdoğan ise yanıt verdi.

04 Eylül 2013 Çarşamba 23:49
Suriye: Türkiye'yi ve İsrail'i vururuz !
Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal el Mikdad, ABD'nin Suriye'ye bir operasyon düzenlemesi halinde Şam'ın sadece İsrail'i değil, Ürdün ve Türkiye'yi de vuracağını söyledi.



'HERKESİ VURURUZ'

Mikdad, Wall Street Journal'a verdiği röportajda, "Savaş bir kere başladı mı olacakları kimse kontrol edemez. Suriye'ye yönelik herhangi bir saldırının bölgenin tamamında ve hatta ötesinde kesinlikle kargaşa neden olacağına inanıyoruz" dedi.




ERDOĞAN'DAN ANINDA YANIT

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan G-20 zirvesine katılacağı Rusya'ya hareketinden önce havalimanında açıklamalarda bulundu. Erdoğan Suriye'nin "Türkiye'yi vururuz" tehdidine karşılık "Ülkemiz böyle bir şeye her an hazırdır. Suriye kendisi buna ne kadar hazırdır bunu bilemem" dedi.

Son Güncelleme: 04.09.2013 23:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.